Evro Book i ove godine na Sajmu knjiga u Nišu

56. Sajam knjiga u Nišu ove godine se održava u periodu od 2. do 8. decembra u hali „Čair”, a posetioci će moći da razgledaju, biraju, listaju i kupuju željene knjige od 10 do 20 sati. Izdavačka kuća „Evro Book” će se, kao i narednih godina, svojim čitaocima predstaviti u najboljem izdanju sa najboljim izdanjima.

Ovogodišnja skala popusta kreće se od 30 do 70 odsto.

Na Sajmu knjiga u Nišu predstavićemo vam nekoliko novih HIT izdanja, između ostalog i dugo očekivanu četvrtu ilustrovanu knjigu o dečaku čarobnjaku „Hari Poter i Vatreni pehar”, a tu su i drugi naslovi:

-        „Tajni život velikih slikara i vajara” – ovo je treća knjiga iz tog serijala, dok su prve dve već svima dobro poznate: „Tajni život velikih pisaca” i „Tajni život velikih reditelja”);

-        „Biografika: Leonardo”, nova knjiga pisana u formi infografike;

-        „Krvava pomorandža”, psiho-triler;

-        „Samo majka”;

-        „Naći ću te”;

-        „Poznata tama”;

-        „Stojednogodišnjak koji je mislio da previše misli”;

-        Tražim srodnu dušu”

Naravno tu su i knjige vaših omiljenih domaćih pisaca, ako niste pročitali preporučujemo njihove najnovije naslove:

-        „U potrazi za Gledis”, S. M. Veljković;

-        „Stariji”, Ljiljana Šarac;

-        „Doktor”, Saša Edi Đorđević;

-        „Petar I – Kralj oslobodilac”, Dušan Babac.

Najmlađe čitaoce ćemo obradovati novim pustolovinama miša novinara Džeronima Stiltona i njegove sestre Tee Stilton, slikovnicama o Čudesnoj ženi, superjunacima, Pepi prasetu… Nešto novo i uzbudljivo donosi „Velika knjiga istraživača” sa aplikacijom za proširenu stvarnost, koja oživljava pustolovine najpoznatijih istraživača sveta. Potražite knjige: „Dnevnik jednog štrebera”, obe knjižice o zombi devojčici Mortini („Mortina – da pukneš od smeha” i „Mortina i dosadni rođak”), „Kralj žabac”, ali i druge iz edicija „Zaboravljene priče” i „Čudesan svet bajki”.

S ponosom ističemo da je Ministarstvo kulture i informisanja podržalo objavljivanje knjige „Mama”, belgijske autorke Elen Delforž, kao doprinos borbi protiv nasilja nad ženama. U knjizi pored divnih lirskih priča uživaćete u živopisnim ilustracijama na kojima je prikazana majka iz svih delova sveta.

Očekujemo vas u ponedeljak 2. decembra! Dođite da provedemo kvalitetno vreme okruženi knjigama kupujući najbolje knjige – najbolje prijatelje!

Pozivamo vas da nas pratite na društvenim mrežama:

FACEBOOK

INSTAGRAM

TWITTER

i učestvujte u Evro Book nagradnim igrama.

Radujemo se još jednom velikom kulturnom događaju, ali ovog puta se iz Beograda selimo na jug Srbije!

 

Evro Book stiže u Niš! Vidimo se!

#EvroBookSajamKnjigaNiš2019