Šta se to dešava sa Ljubom Pantović i Karađorđem Subotićem? „Tri meseca uslovno na godinu dana…“

od strane | apr 26, 2024 | Zabava | 0 Komentara

U proteklih godinu dana je do javnosti dolazilo mnoštvo informacija o tome kako nekadašnja zadrugarka Ljuba Pantović navodno izdejstvovala da se zapleni imovina njenog bivšeg supruga Karađorđa Subotića, te je on sada konačno rešio da ispriča svoju stranu priče.

Ljuba Pantović i Karađorđe Subotić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Nas dvoje nismo ni u kakvom odnosu. Zadnji put smo se videli u „Zadruzi 2“. Nikakve kontakte posle toga nismo imali niti ima potrebe da ih više imamo. Istina je ono što se pisalo u medijima. Tužila me je za uvredu časti. Ja na suđenje nisam otišao jer sam bio u „Zadruzi“ i nisam ni znao da imam ta suđenja, tako da o tome nisam obavestio produkciju – ispričao je Karađorđe za „TV Hype“.

– Ljuba je u međuvremenu sa advokaticom izdejstvovala da joj platim 500 evra, što ja nisam hteo iz principijelnih razloga da uradim i pri tome sam ostao do kraja. Ona je probala svašta, pa čak i konje da mi zapleni, ali nije ništa napravila. Naučio sam ja dosta u ovom životu da znam da plivam u tim smutnim vodama, a da se ne udavim – dodao je Subotić.

Karađorđe Subotić (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Ona me je tužila za ometanje izvršenja zbog čega sam dobio tri meseca uslovno na godinu dana. Nije moglo da bude drugačije jer nije bilo nikakvog ometanja izvršenja, čemu je svedočio i šef smene da ja ni na koji način nisam ometao izvršenje. Sud je njoj dao mogućnost da me tuži parnično, ali sem te presude nije bilo ništa i to je to – otkrio je otac starlete Aleksandre Subotić.

– Ljuba Pantović je, nažalost, moja najveća ljubav u životu. Život, takav kakav jeste, razdvojio nas je, desio se tu haos i kao grom iz vedra neba mi se rasturila porodica. Sve je nestalo kao u jakom plamenu. Ja sa njom imam dvoje dece. Nisam se ženio posle niti sam se ostvario ni u kakvoj drugoj ljubavi – priznao je Karađorđe.

– Čovek ne može protiv prirode. Bilo je tu dosta lepih trenutaka i jakih stvari sa njom. Žao mi je što se promenila. Neke stvari ne mogu da se isprave i ne treba da se prelazi preko svega. Treba da se zadrži dostojanstvo i da se preseče. Ljudi ne treba da se muče u zajedništvu, ako ono ne funkcioniše, jer ona samo odnose energiju jedno drugom – zaključio je Subotić.

Podsetimo, nekadašnja zadrugarka Ljuba Pantović dobila je na sudu bivšeg supruga Karađorđa Subotića, nakon što ga je tužila zbog njegove izjave da je ona podvodila sopstvenu ćerku, pišu domaći mediji.

Karađorđe Subotić (Foto: Ringier/Vesna Lalić)

Kako dalje pišu domaći mediji, Karađorđu je presuđeno još pre nekoliko godina i kazna je bila u vidu novčanog iznosa, međutim, on je navodno izbegavao da plati kaznu, pa ga je bivša krivično gonila Karađorđe je sada osuđen na tri meseca zatvora i godinu dana uslovno, navodi „Kurir„.

– Ljuba nije odustajala. Gonila ga je do poslednjeg dana. Želela je slučaj da istera do kraja i da se utvrdi istina. To je trajalo. Karađorđe je izbegavao suđenje. Ona je istražila slučaj i podnela podnesak. Iznela je osnovanu sumnju da mu školski drugari iz policije pomažu oko dojava kad ne treba da bude kod kuće kako bi izbegao suđenje sa njom. To je čak i javno rekla – priča izvor dobro za Kurir.

Karađorđe Subotić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nadam se da će Karađorđe konačno da nauči da ne može da laže, a još više se nadam da će za ovih godinu dana napraviti neki problem i da će otići u zatvor – rekla je Pantovićeva.

Šta je Karađorđe Subotić, sa druge strane, u poslednjem intervjuu ispričao o nekadašnjem zadrugaru Kristijanu Goluboviću pogledajte u odvojenom tekstu: „BIO JE SAVIJEN NA MOJIM KOLENIMA!“ Izneo šok detalje iz prošlosti Kristijana Golubovića!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs