Ljubavni vikend horoskop za 11. i 12. februar: Iskreni razgovori donose mir

od strane | feb 11, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni vikend horoskop za 11. i 12. februar: Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom. Verujte u ljubav i potrudite se da sačuvate ljubavnu sreću.

Ovan

Očekuju vas prijatne emocije, mnogo pažnje i nežnosti. Sa bliskom osobom možete očekivati najlepše zadovoljstvo. Iskrena emocija i bliskost sada imaju posebnu čar koja vas pokreće na akciju. Vaše kockice su se konačno sklopile. Momenti romantike i strasti pravi su izazov.  Slobodni Ovnovi mogu očekivati novo poznanstvo koje može doneti novu ljubavnu romansu. Pokušajte da ostvarite dublji kontakt sa ovom osobom jer postoji šansa da vaša veza može postati ozbiljna.

Bik

Sada kada ste konačno uspeli da privučete njenu pažnju, uživajte sa tom važnom osobom. Pozitivne emocije donose novu strast i popravljaju vaše raspoloženje. Prija vam interesovanje i pažnja koju imate u društvu. Ukoliko ste u ljubavnom odnosu, potrudite se da usrećite voljenu osobu. Nije teško ispuniti nečije želje i očekivanja. Potrudite se da zadržite bliskost.

Ljubavni vikend horoskop za 11. i 12. februar: Blizanci

Konačno vas očekuje promena. Preduzećete sve što je u vašoj moći da osvežite svoj izgled i na najbolji način privučete suprotan pol. Očekuje vas poznantstvo sa Vagom ili Vodolijom. Zauzeti će biti obasipani pažnjom partnera, što vam veoma prija jer jako želite da veza u kojoj ste sada traje dugo. Mada se kod vas mogu javiti sumnje u partnerovu iskrenost, nemojte preduzimati akcije dok ne budete sigurni. Postoji mogućnost da ćete doživeti prijatno iznenađenje.

Rak

Jako želite da imate moć i uticaj, međutim, zajedno sa tim došla je i vaša ljubav ka tome da budete u centru pažnje. Zavođenje mase je vaš skriveni talenat. U narednom vikendu očekuje vas empatija sa drugim ljudima, zbog koje ćete u jednom trenutku poželeti da izbegavate susrete i ostanete kod kuće. Budite optimistični, a ljubavno čudo vas čeka iza ugla.

Lav

Zauzeti Lavovi iniciraće mnogo lepih stvari što će kod vašeg partnera izazvati brojne lepe emocije. Želećete da u vezu unesete dinamiku i da učinite vašu vezu još lepšu nego što jeste. Sve vaše predloge vaš parnter će veoma lepo prihvatiti. Vaš partner će vam se prepuštati i dopuštati vam da predvodite i inicirate zajedničke aktivnosti, ali budite pažljivi da ne preterate u inicijativi. Slobodni Lavovi privlače osobe suprotnog pola poput magneta. Bićete šarmanti, harizmatični i radoznali, i stvoriće se brojne šanse za ulazak u novu ljubavnu vezu. Budite oprezni jer postoji šansa da se zbližavate sa osobom koja vam neće doneti mnogo sreće u ljubavi.

Ljubavni vikend horoskop za 11. i 12. februar: Devica

Ispred vas je odluka koju morate doneti u vezi sa ljubavnom krizom na koju ste vi i vaš partner naišli. Potreban vam je razgovor i iskrenost kako biste rešili svoje nesuglasice. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu. Vaša ljubav ovu krizu može preživeti, ali budite oprezni kada su emocije u pitanju. Pokažite partneru razumevanje. Ukoliko ste slobodni, na pomolu su novi ljubavni susreti.

Vaga

Vašim ljubavnim aspektom vlada napetost. Osećate psihički pritisak i mnogo vam smeta ponašanje bliske osobe. Osećate se nesigurno i imate potrebu da proverite svog partnera, međutim umesto toga preuzmite inicijativu za razgovor i rešavanje nesuglasnica. Slobodne Vage doživeće iznenadni susret sa osobom koja će vas ostaviti bez daha. Atraktivna i neobična osoba će vas veoma privući, a u vazduhu će se osećati strast. Nemojte imati prevelika očekivanja već se prepustite trenutku koji može doneti užitak.

Škorpija

Očekuju vas mnogobrojne zajedničke investicije sa partnerom. Ukoliko osećate nesigurnost i potrebu da ga uvek iznova proveravate, spustite loptu. Moguće je da samo treba da razgovarate i kažete partneru kakva su vaša osećanja. Slobodne Škorpije očekuje buran period. Postoji mogućnost da ćete biti jako napadni, a time možete odbiti osobu od sebe. Budite suptilni i izbegavajte neprijatne situacije. Aktivirajte se na društvenom planu, izlazite i provodite se, a uz to će doći i upoznavanje sa osobom kakvu ste uvek čekali.

Ljubavni vikend horoskop za 11. i 12. februar: Strelac

Tokom celog vikenda imaćete utisak da se vi i vaš alter ego borite jedan sa drugim. Jedan od vas je atraktivan, radoznao, ekstrovertan, dok je drugi njegova sušta suprotnost: tih, miran, običan, svakodnevan. Odlučite sami šta biste hteli da budete i koja će strana prevagnuti. Udahnite duboko, na kraju će sve biti u redu.

Jarac

Očekuje vas dobro raspoloženje. Vaš vikend biće ispunjen izlascima, žurkama, opuštenim razgovorima i druženjem sa omiljenim osobama. Čitavog vikenda osećaćete se optimistično i  imaćete osećaj da ste nezaustavljivi. Čeka vas mnogo iskrenosti, a shvatićete i koliko imate poverenja u drage ljude.

Vodolija

Za vas je vrlo bitno da rešite nesuglasice i krize u vezi. Nalazite se pred važnom odlukom i moguće je da vaš partner pokušava da promeni vaša mišljenja i stavove. Osećaćete njegovo negodovanje. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću i osobu do koje vam je stalo. Ako ste slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti više deluju kao zamena za neke neostvarene želje koje imate.

Ribe

Predosećate da ste na ljubavnoj prekretnici i zbog toga morate pažljivo da analizirate postupke svog partnera ili osobe koja vas privlači. Ljubavni događaji koje naslućujete, imaju neku neobičnu draž i ispunjavaju Vas pozitivnim raspoloženjem. Mnoge stvari postaju dostižne, tek kada svoje misli i osećanja podelite sa bliskom osobom. Nemojte sumnjati u partnera i vašu ljubav.

Jovana JevtićGoran13/GettyImagesPlus

Opširnije