Dok je Iva vapila za očinskom figurom, Milan držao sina u krilu: On je Polubrat Ive Štrljić

od strane | jul 3, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Polubrat Ive Štrljić plod je ljubavi glumca Milana Štrljića i njegove izabranice Daše s kojom je otpočeo romansu odmah po razvodu od Ivine majke balenire Slavice.

Raspad porodice bolna je tačka atraktivne glumice, koja često danas putem društvenih mreža objavljuje fotografije iz detinjstva kada su otac i majka još uvek bili složni i u braku.

Instagram

 

Imala je svega 15 godina kada je rat u Bosni počeo i razorio kako tadašnju državu tako i odnos njenih roditelja, zbog čega je Milan otišao u Zagreb i preko 20 godina nije dolazio u Beograd, koji je nekada toliko voleo.

Pročitajte: Glumčino, zar se tako priča o ćerki – Milan Štrljić rekao zašto nije blizak sa Ivom, bolje da je ćutao

Glumica nikada nije prebolela to što je otac nju i deceniju mlađeg brata Luku napustio te se jedno vreme pričalo da je sa Milanom u svađi, što je ona oštro demantovala.

– Dešavalo mi se nekoliko puta da mediji žele da naš odnos prikažu kroz neku svađu, neko nerazgovaranje, što nije tačno, a ono što moram da naglasim je da ću svog oca uvek da branim, čak i onda kada on to nije zaslužio, jer sam ja njegova ćerka.

I ovo što sada pričam razumeće svaki otac i svaka ćerka ‒ ispričala je Iva svojevremeno za Story.

Polubrat Ive Štrljić, međutim, nikada nije bio tema ragovora glumice sa medijima.

Facebook/Dar Mar

 

Ipak, iz intervjua njenog oca doznalo se da se zove Fran, da besprekorno govori engleski, voli borilačke veštine i želi da uči japanski, a nedavno je na društvene mreže dospela i njegova fotografija koju možete pogledati OVDE.

Oni koji su sliku imali prilike da vide tvrde da je neosporna sličnost Ive i njenog brata po ocu, a kakav odnos oni gaje čini se da će zauvek ostati tajna. hellomagazin.rsYoutube printscren, Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije