Tragična ljubav Džulije Roberts i Metju Perija

od strane | jul 1, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Njihova slava je bila ogromna devedesetih, a malo ko zna da su bili par. Evo zašto su se razišli Džulija Roberts i Metju Peri

Milioni su bili iznenađeni kada su saznali da su Metju Peri i Džulija Roberts nekada bili par. Zvezda Prijatelja je to obelodanio u svojim memoarima, ujedno otkrivajući zašto je njihovoj vezi došao kraj.

Džulija Roberts i Metju Peri su bili par: Zašto je ljubav prestala?

Metju Peri je govorio o svom odnosu sa Džulijom Roberts u knjizi Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar iz 2022.


Članak se nastavlja posle reklama

Najveći obožavaoci Prijatelja sigurno će pamte epizodu u kojoj Čendler Bing, koga igra Metju Peri, izlazi na sastanak sa Suzi Mos, koju igra Džulija Roberts. Glumičino gostovanje u sitkomu bilo je nezaboravno ne samo po urnebesnoj priči u epizodi, već i po tome što su gledaoci saznali da su Peri i Roberts zapravo bili par tokom snimanja. Međutim, ova veza je trajala samo nekoliko meseci, a Metju Peri u svojim memoarima otkriva zašto. Priznao je da se jako zaljubio u Džuliju Roberts – koja je u to vreme već bila holivudska ikona – ali uprkos njihovoj hemiji, nije mogao da izdrži pritisak kakav nosi veza sa A listerkom.

Prema odlomku koji je objavio londonski The Times, Peri piše da je Džulija Roberts rekla producentima Prijatelja da će gostovati u emisiji, pod uslovom da bude uključena u priču Čendlera Binga. Čuvši ovo, Metju Peri joj je poslao tri tuceta crvenih ruža, a na čestitki je pisalo: „Jedina stvar koja je uzbudljivija od toga što ćeš gostovati u seriji, jeste to što si mi dala izgovor da ti konačno pošaljem cveće“. Džulija Roberts je odgovorila tako što mu je poslala zaista mnogo peciva.


Članak se nastavlja posle reklama

Metju Peri je bio potpuno oduševljen Džulijom Roberts

Nakon toga je usledilo tromesečno udvaranje dok je Džulija Roberts bila u Francuskoj i radila na filmu.

„Tri ili četiri puta dnevno bih sedeo pored faksa i gledao kako list papira polako otkriva njenu sledeću poruku“, piše Metju Peri. „Bio sam toliko uzbuđen! Događalo mi se da sam na zabavi, sa mnom flertuje prelepa žena, a ja samo želim kući da dočekam novi faks“.


Članak se nastavlja posle reklama

U vreme kada su snimili pomenutu epizodu, već su bili par. Metju Peri je napisao da je otputovao u Novi Meksiko sa Džulijom Roberts da bi proslavio Novu godinu sa njom 1996. godine i upoznao njenu porodicu. Na prvom sastanku, Peri se smejao kao petnaestogodišnjak.


Članak se nastavlja posle reklama

Zbog čega su raskinuli Metju Peri i Džulija Roberts

Ali dva meseca nakon početka romanse, Peri je raskinuo sa glumicom. „Zabavljanje sa Džulijom Roberts bilo je previše za mene. Bio sam siguran da će on raskinuti sa mnom. Zašto ne bi? Ja nisam dovoljno dobar, nikada ne mogu biti dovoljan. .Dakle, umesto da se suočim sa neizbežnom agonijom njenog gubitka, raskinuo sam sa prelepom i briljantnom Džulijom Roberts.“ napisao je Peri.

U svojoj knjizi Metju Peri se takođe priseća trenutka kada je video kako Džulija Roberts prihvata Oskara za svoj nastup u Erin Broković dok se on „znojio i trzao“ na rehabilitaciji i razmišljao kako da je vrati.


Članak se nastavlja posle reklama

Alberto Rodriguez, Philip Faraone, Hulton Arhchive/GettyImages

Opširnije