„Zovu žene da zakažu pregled kod mog muža, ali nisam pitala čega!“ Jelena Tomašević otkrila šta se dešava sa Ivanom Bosiljčićem

od strane | apr 26, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Glumac Ivan Bosiljčić igrao je lik lekara u seriji „Urgentni centar“, a on se našao i na bilbordu jedne klinike gde je bio u uniformi.

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević (Foto: Ringier/Snežana Krstić) • Snežana Krstić / Ringier

Na društvenoj mreži „X“, nekadašnjem Tviteru, je jedan korisnik nedavno objavio hit komentar u kom se navodi da je jedna baka zaista poverovala da je Ivan Bosiljčić lekar, pa je pozvala kliniku kako bi zakazala pregled kod njega.

– Ortakova keva (82) je ladno zvala da zakaže kardiološki pregled kod Bosiljčića jer ga je videla na bilbordu. Nije mi dobro koliko se smejem – napisao je jedan korisnik X-a.

– Kaže da je on i doktor i glumac, videla je u nekoj seriji – navodilo se dalje, što je pokrenulo lavinu komentara.

Pevačica Jelena Tomašević, Bosiljčićeva supruga, sad je prokomentarisala ovu situaciju.

Jelena Tomašević (Foto: Ringier/Oliver Bunić)

– Jeste, to je istina… (smeh) To je bilo još kad je počela kampanja, nas su zvali odmah iz te klinike da nam kažu da žene zovu da zakažu pregled kod Ivana! (smeh) Više njih, da! Nisam pitala koji pregled… (smeh) Ivan stvarno igra u seriji doktora, moguće da su žene prespojile to… Celo moje društvo mi šalje to – rekla je za „Radio S“ Tomaševićeva, koja se sita ismejala dok je pričala.

Tomaševićeva i Ivan su, inače, u braku dobili ćerku Ninu, koja sad ima 12 godina.

Jelena Tomašević (Foto: Ringier/Dragana Janković)

Pre 12 godina, nakon nešto više od godinu dana zabavljanja, Tomaševićeva i Ivan raskinuli su vezu, a baš tada napisana je balada čiji stihovi glase „Da mi je da mi se vrati moj dragi…“, ali je pevačica tada odbila da je otpeva.

Međutim, dve godine kasnije, kada je usledilo pomirenje sa Ivanom, na predlog svog sadašnjeg supruga, Jelena je ipak otpevala stihove koji su opisivali jedan težak period u njihovim životima.

Jelena Tomašević (Foto: Ringier/Dragana Janković)

– Desilo se to pre više od deset godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: Treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: „Napisao sam ti jednu pesmu“. I pusti mi on pesmu „Da mi je da mi se vrati moj dragi“. Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: „Da mi je da mi se vratiš“ – ispričala je jednom kroz smeh pevačica za „K1“ i dodala:

– Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: „E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala“. Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: „Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?“.

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević (Foto: Ringier/Oliver Bunić)

Jelena Tomašević je, sa druge strane, nedavno progovorila o ćerki Nini Bosiljčić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: “Nema potrebe bilo šta raditi na tu temu“ Bosiljčić otkrio šta muči Jelenu Tomašević kada je u pitanju NJIHOVA ĆERKA NINA

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs