Obelodanjeno: Evo kako padaju rijaliti tužbe na sudu!

od strane | apr 26, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Učesnici rijaliti šou-programa često završavaju na sudu, što zbog teških optužbi što zbog nasilja, a sada je nekadašnja učesnica TV formata „Parovi“ Vesna Rivas otkrila na koji se oni način dovijaju da ne budu zakonski kažnjeni.

Parovi (Foto: Screenshot TV Happy) • TV Happy / screenshot

– Pre godinu i po dana je doneta presuda na suđenju koje sam imala sa Dalilom Dragojević. Ona je sama priznala da je kriva, ali ja još uvek nisam dobila novac za to, iako je dodeljeno da isplati. Međutim, po zakonu to ide na višu instancu, na viši sud, pa kada se lupi pečat da je pravosnažno onda je sve po slovu zakona – objasnila je Vesna za „TV Hype“.

– Međutim, sada se dešavaju velike promene u sudstvu, ima tu raznoraznih tumbanja, čitava kataklizma, a uz to se uporedo i sređuje zakon. Tako je došao novi krug sudija na višem sudu, a samim tim i nova sudinica koja treba to da overi i potpiše. Ona je na poslednjem ročištu rekla: „Čekajte, fale papiri i ugovori“ – dodala je Rivasova.

Ivan Marinković i Vesna Rivas (Foto: Screenshot TV Happy)

– Dalila i njen tim se vade na to da smo mi mali glumci u rijalitiju, a ne učesnici. Onda sam ja objašnjavala sudinici da to nije tako, a ona me je gledala zblanuto. Ja sam u svaki rijaliti ušla sa ugovorom, koji sam ostavljala kod sina. Pretpostavljam da Dalila i drugi iz mlađe generacije nemaju ugovore – istakla je pevačica.

– Njima je samo bitno da uđu u rijaliti. Produkcija uvek ima zakonsko pravo da menjaju stavke ugovora u svakoj sezoni. Šta tamo njima sad piše, ja ne znam, ali produkcija štiti sebe na nivou toga da smo mi mali glumci. Međutim, na tom suđenju smo mi predali ugovore, a Dalila nije – nastavila je izlaganje Vesna.

Vesna Rivas i Dalila Dragojević (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

– Ona se uzdala u to da ja nemam ugovor, a ja imam ugovor u kom ne piše da smo mi glumci nego VIP ličnosti koje tamo žive realan život. Mi možemo da lažemo, naravno, ali možemo da lažemo i u realnom životu, a to ima svoje posledice. Ja sam objasnila sudinici da tu neko pokušava da zaštiti sebe, ali ne znam ko – ostala je misteriozna Rivasova.

– To što smo mi zabavno-humoristički program ne znači da smo glumci. Mi jesmo dobijali zadatke, ali njihov cilj je bio da se vidi kako se VIP ličnosti snalaze u njima. Zašto se onda Dalila nije pojavila na sudu i donela ugovor u kom piše da smo glumci? Možda ona ima drugačiji ugovor, ali ako ga ima zašto ga onda nije donela? – zapitala se pevačica.

Miljana Kulić i Vesna Rivas (Foto: Screenshot TV Happy)

Podsetimo, rijaliti zvezde Dalilu i Dejana Dragojevića je u središte popularnosti dovelo učešće u rijaliti šou-programima „Parovi“ i „Zadruga“, a Vesna Rivas, takođe nekadašnja učesnica prvog spomenutog TV formata, sada otkriva dosad nepoznate detalje o onome što se navodno dešavalo kada se kamere ugase.

– To su privatne priče koje su se odvijale gore u produkciji. Ja sam, takođe, radila emisije tokom leta, pa sam sve čula, a uostalom tu se sve čuje i sve se zna. U produkciji su davali sve od sebe da ih nagovore da uđu u sezonu u koju nikako nisu hteli da uđu, pa je tu došlo do cenkanja – ispričala je Vesna za „TV Hype“.

– Na kraju je prvo ušla Dalila, a nakon toga Dejan. Pričalo se da će oni posle tog serijala da ostanu u produkciji. Hajde Deki, ali šta bi Dalila tu radila, stvarno ne znam. Uglavnom, bila je ta priča, ali ništa nije bilo od toga jer su, naravno, veće pare kada si učesnik nego kada si u produkciji – dodala je Rivasova.

– Sve to je zapravo bila navlakuša da bi oni ostali u rijalitiju. Oni su bili miljenici produkcije, tako da bi ih na kraju i angažovali, što da ne?! Uvek neko od učesnika završi u produkciji. Tako je i pevačica Milena Ćeranić nakon učešća na „Farmi“ bila u produkciji narednih sezona – otkrila je pevačica.

Vesna Rivas i Dalila Dragojević (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

– Nju sam srela kada sam bila u „Farmi 4“. Viđala sam je u karantinu i pitala sam se otkud ona tamo, a ona mi je rekla da tu radi i da pomaže. Tako su mislili i Dalila i Dejan da će biti sa njima, samo što su se oni primili ne da će raditi u produkciji nego da će voditi celu produkciju – zaključila je Vesna.

Vesna Rivas je, sa druge strane, progovorila i o voditeljki Jovani Jeremić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Kupovala si trešnje na komad, a sad si duša bez blama!“ Pevačica isprozivala Jovanu Jeremić

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs