Propao plan Dalile i Dejana Dragojevića: „Mislili su da će voditi produkciju rijalitija!“

od strane | apr 26, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Rijaliti zvezde Dalilu i Dejana Dragojevića je u središte popularnosti dovelo učešće u rijaliti šou-programima „Parovi“ i „Zadruga“, a Vesna Rivas, takođe nekadašnja učesnica prvog spomenutog TV formata, sada otkriva dosad nepoznate detalje o onome što se navodno dešavalo kada se kamere ugase.

Dalila i Dejan Dragojević (Foto: Ringier/Nemanja Jovanović) • Nemanja Jovanović / Ringier

– To su privatne priče koje su se odvijale gore u produkciji. Ja sam, takođe, radila emisije tokom leta, pa sam sve čula, a uostalom tu se sve čuje i sve se zna. U produkciji su davali sve od sebe da ih nagovore da uđu u sezonu u koju nikako nisu hteli da uđu, pa je tu došlo do cenkanja – ispričala je Vesna za „TV Hype“.

– Na kraju je prvo ušla Dalila, a nakon toga Dejan. Pričalo se da će oni posle tog serijala da ostanu u produkciji. Hajde Deki, ali šta bi Dalila tu radila, stvarno ne znam. Uglavnom, bila je ta priča, ali ništa nije bilo od toga jer su, naravno, veće pare kada si učesnik nego kada si u produkciji – dodala je Rivasova.

Vesna Rivas i Dalila Dragojević (Foto: Screenshot TV Hype)

– Sve to je zapravo bila navlakuša da bi oni ostali u rijalitiju. Oni su bili miljenici produkcije, tako da bi ih na kraju i angažovali, što da ne?! Uvek neko od učesnika završi u produkciji. Tako je i pevačica Milena Ćeranić nakon učešća na „Farmi“ bila u produkciji narednih sezona – otkrila je pevačica.

– Nju sam srela kada sam bila u „Farmi 4“. Viđala sam je u karantinu i pitala sam se otkud ona tamo, a ona mi je rekla da tu radi i da pomaže. Tako su mislili i Dalila i Dejan da će biti sa njima, samo što su se oni primili ne da će raditi u produkciji nego da će voditi celu produkciju – zaključila je Vesna.

Podsetimo, u jeku estradnih razvoda o kojima bruju javnost danima unazad, Vesna Rivas je za Grand progovorila o muško-ženskim odnosima, ali i svemu što vas čeka u 2024. godini na ljubavnom planu.

Vesna je otkrila i da je 2024. godina istine, ali i da žene treba da budu spremna na kompromis i malo više razumevanja.

Vesna Rivas (Foto: Screenshot TV Hype)

– Sve žene ovog sveta, svih godišta i generacija da imaju malo više razumevanja za muškarce. Muškarci su nam potrebni za opstanak sveta. Možemo mi same i sve je to lepo, ali muškarci su ipak muškarci. Jeste da sve u životu što rade stvaraju za žene, i najbolje parfeme, najbolji kuvari su muškarci, najbolja jela osmišljaju i najbolje kreacije isto potiče od muškaraca – poručila je za Grand.

-Nije vreme da se svađamo, posebno u aprilu. Na muškarcima je sada da budu pravi mužjaci. Slede velike promene do avgusta! Žene su sad u fazi da žele da se maze, da vode ljubav – objasnila je Vesna, a potom dodala:

Vesna Rivas (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Evo, dešava se da mi dolaze žene i misle da njihovi muškarci imaju drugu, kažu „Ovaj moj neće ništa, mora da ima švalerku“. Ne mogu da im objasnim da njima sada nije do toga, da razmišljaju da li će ostati bez posla. Tek će biti pucanja firmi, ali biće i novih otvaranja i pročišćavanja.

Vesna Rivas je, sa druge strane, progovorila i o voditeljki Jovani Jeremić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Kupovala si trešnje na komad, a sad si duša bez blama!“ Pevačica isprozivala Jovanu Jeremić

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs