Slavimo praznike!

„Deda Mraze, Deda Mraze,
ne skreći sa staze,
ne oklevaj, ne dremaj,
već poklone spremaj!”

Da li ste već u prazničnoj euforiji? Da li ste sa ukućanima već okitili jelku ili vas to tek čeka?
Da li i vi praznike provodite ušuškani uz dobru knjigu i topli napitak?

Voleli bismo da saznamo kako vi slavite praznike i šta je ono što u vezi sa praznicima najviše volite. Stoga smo odlučili da u susret predstojećim božićnim i novogodišnjim praznicima, u saradnji sa našim prijateljima iz Aleve, organizujemo jedno praznično darivanje. Odlučili smo da ne čekamo Deda Mraza i da najkreativnije od vas nagradimo prazničnim paketićima. 

Sve što je potrebno da uradite da biste baš vi dobili praznični Evro Book i Aleva paketić je da objavite što lepšu i kreativniju fotografiju na vašem Fejsbuk ili Instagram profilu koja opisuje kako vi slavite praznike. Zatim da zapratite Evro Book i Aleva Fejsbuk stranicu, kao i Evro Book Instagram profil, u opisu fotografije stavite #slavimopraznike i označite @evrobook @aleva na fotografiji.

Svake nedelje ćemo nagraditi 3 najlepše fotografije po oceni žirija koji će činiti predstavnici izdavačke kuće Evro Book i kompanije Aleva.

Kreativni foto-konkurs traje od 15. decembra 2018. do 12. januara 2019. godine i mogu učestvovati svi sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije bez KiM.

Radujemo se da vidimo šta su za vas praznici i svim učesnicima želimo puno sreće i puno lepih prazničnih trenutaka ove zime!

14.12.2018.