“Neki večernji glamurozniji program“ Dušica Jakovljević se u izjavi ODALA o čemu pregovara sa čelnicima Pinka

od strane | apr 25, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Poznata voditeljka Dušica Jakovljević dobila je otkaz na „Hajp“ televiziji, na koju je prešla po odlasku sa „Pinka“.

dušica jakovljević • Instagram

Mnogi se pitaju gde će Dušica nastaviti voditeljsku karijeru, te mnogi nagađaju da će se vratiti u „Pinkovo“ jato, a danas, 25. aprila, u popodnevnim časovima, voditeljka je uslikana kako posećuje zgradu „ružičaste TV“.

Dobro upućen izvor otkrio nam je da postoje tri opcije koje su otvorene za Dušicu Jakovljević.

Dušica Jakovljević

– Čelnici Pinka rešili su da Dušici daju drugu šansu, iako, kad je odlazila nije bilo potpuno fer i imala je razne izjave. Međutim čelnici suodlučili da joj daju šansu i primili su je na razgovor. Ono što je sigurno jeste da im sledi još jedan razgovor, a razmišlja se da li će Dušica voditi emisiju „Premijera vikend – specijal“ sa Bojanom Lazić, umesto voditeljke Tijane Price koja je nedavno otišla sa ove pozicije, ili će to ipak biti rijaliti „Elita“, u koje je publika navikla da je gleda, a treće opcioje jeste da se osmisli novi format. I dalje se sa sigurnošću ništa ne zna, jer će se pregovori nastaviti – otkrio je izvor za „Blic“.

Mnogi slute da je pred Dušicom nova emisija jer je u prvoj izjavi nakon otkaza rekla da je ona “ipak za neku veliku scenu i neki večernji glamurozniji program“, što navodi na razmišlanje da se sprema nova emisija koju će ona voditi.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs