10 razloga zašto treba da koristite orgazmički gel

od strane | apr 24, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Orgazmički gel je posebna vrsta stimulativnog lubrikanta dizajnirana da pojača zadovoljstvo kod žena. 

Postoje razne vrste lubrikanta i sve su osmišljene kako bi vam poboljšale seksualni život. Ipak, ova posebna vrsta ima supermoć – intenzivan i jak ženski orgazam. 

Gel za stimulaciju ili orgazmipčki gel je, u suštini, lubrikant koji – pored toga što povećava vaginalnu vlažnost i čini seksualni odnos prijatnijim, stimuliše protok krvi ka oblasti gde se primenjuje. Šta to konkretno znači? To znači da, kada ga nanesete na područje klitorisa, povećava dotok krvi i čini ovo područje izuzetno osetljivim. U suštini, svaku stimulaciju osećate daleko jače, a orgazam je daleko intenzivniji.

Kakav osećaj pruža orgazmički gel?

Nakon nanošenja, možete osetiti toplotu i prijatno peckanje koje traje dvadesetak minuta nakon nanošenja. Stimulativni gel pruža dodatno uzbuđenje, za intenzivniji orgazam, a samim tim i za više seksualnog zadovoljstva.

Imajte na umu da stimulativni gel nije zamena za predigru. Da biste uživali u seksu, najpre morate da se uzbudite, kao i obično. Seksualne fantazije, slike, intimnost, predigra, prljavi razgovori, seksualne igračke – sve je dobrodošlo.

Kako se koristi stimulativni gel?

Pa, to je vrlo jednostavno:

  • Na prst nanesete veliku kap stimulativnog gela
  • Zatim ga utrljajte u nežnim krugovima gde želite da stvorite dodatni osećaj: klitoris, bradavice ili gde god želite.
  • Budite strpljivi nekoliko minuta pre nego što magija počne da deluje.
  • Korisno je prethodno testirati malo gela na podlaktici. Na taj način proveravate da niste slučajno alergični.

10 načina na koji orgazmički gel može da poboljša vaš seksualni život

1. Lakše je doživjeti orgazam:

Stimulativni  lubrikant povećava uzbuđenje, olakšava seks, povećava stimulaciju i stvara intenzivnije i intimnije iskustvo.

2. Dobro vlaženje stavlja tačku na seksualnu nelagodnost

Ako vi ili vaš partner smatrate da je seks bolan iz bilo kog razloga, nanošenje lubrikanta pre seksualnog odnosa će smanjiti ovaj rizik i pomoći u održavanju glatkog i kontrolisanog ritma tokom seksa.

3. Smanjuje rizik od pucanja kondoma

Ako koristite zaštitu, zapravo ćete učiniti svoje kondome još bezbednijim korišćenjem stimulativnog gela – smanjeno trenje znači manje šanse da pukne kondom.

4. Začin za seksualni život

Korišćenje orgazmičkog gela doneće malo promene u vaš seksualni život i začiniti stvari.

5. Produžava zadovoljstvo

Neki lubrikanti mogu da odlože vrhunac sa sredstvom za desenzibilizaciju, a ovaj pojačava uzbuđenje i vlažnost što znači da možete učiniti da zabava traje celu noć.

6. Priprema za analni seks

Lubrikant je apsolutno obavezna stavka kada je analni seks u pitanju, ali ako koristite stimulativni gel senzacije će biti jače i prijatnije za žene.

7. Pomaže u borbi protiv suvoće vagine

Baš kao i svaki lubrikant – sprečiće suvoću u vaginalnom području.

8. Pomaže u nekim situacijama

Ako je penis veliki pa nemate potpunu penetraciju, ili je pak mali, pa ne pruža dovoljno stimulacije – ovakav gel može povećati užitak.

9. Sa kondomom

Povećava zadovoljstvo kada koristite kondom.

10. Bez kondoma

Lubrikant možete koristiti sa kondomom i bez njega – za sve senzacije kože na koži, ali uz neodoljivu svilenkastu glatkoću vašeg omiljenog lubrikanta.

Tom Merton/GettyImages

Opširnije