Milicu Nedić gledamo u Dnevniku Rts-a, a retko ko zna da je njen MUŽ direktor Radio Beograda, evo kako MILAN izgleda

od strane | apr 25, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljka i urednica Dnevnika na RTS-u, Milica Nedić, jedno je od najprepoznatljivijih i najomiljenih TV lica u zemlji, a iako je godinama gledamo preko malih ekrana o njenom privatnom životu gotovo ništa se ne zna.

Milica Nedić • youtube

Nikada poznata voditeljka nije želela da se eksponira mimo svog posla koji obavlja na vrhunskom nivou, pa tako o članovima njene porodice poneki detalj možemo doznati samo putem društvenih mreža, posebno Instagrama gde je i te kako aktivna.

Milica Nedić

Reklo bi se da je van kamera dosta opuštenija i pravi porodični tip. Sin i muž Milice Nedić njen su centar sveta, a malo ko zna ko su i kako oni izgledaju.

Milica je u skladnom braku sa Milanom Nedićem dugogodišnjem direktoru Radio Beograda.

Muž Milice Nedić, Milan

– Mnogo naučenog u poslu dugujem suprugu Milanu. Volim da čujem njegove pohvale o svom radu, mada su mi draže kritike. Sa svakim novim danom učim i od sina Nikole, perspektivnog, obrazovanog i ambicioznog studenta, koji je prava riznica mudrosti, duhovitosti i mladalačke snage koja daje onu najvažniju, životnu. Bez njihovog, i ogromnog razumevanja roditelja, brata i prijatelja, ja ne bih bila ja – istakla je Milica svojevremeno za domaće medije.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs