Nastavak jedinstvene edicije: Deveta knjiga „Biblije u 365 priča i slika”

NOVA deveta knjiga „Biblije u 365 priča i slika”
od 25. septembra u prodaji na svim kioscima širom zemlje!


Izdavačka kuća „Evro Book” vam predstavlja devetu knjigu iz edicije „Biblija u 365 priča i slika” kroz trideset i tri novozavetne priče. Poučna, dirljiva i istinita predanja o Bogu i ljudima koja nas uče kako da živimo po zapovesti i volji Tvorca. Ove bogonadahnute priče napisane su jednostavnim, razumljivim jezikom, koji je prilagođen nivou razumevanja čak i najmlađeg čitaoca, s ciljem da istine i tajne koje je Bog otkrio ljudima prodru u sve domove u kojima su ljubav i dečji osmeh podjednako vredni kao i negovanje ljubavi prema pisanoj reči. Mališani će instiktivno razumeti pouke i nova saznanja iz Knjige nad knjigama znajući kako da ih iskoriste na pravi način, jer je iskonska i nasušna potreba čoveka da sluša i živi po reči Božjoj.

Knjiga počinje divnom novozavetnom pričom „Nada u spasenje” koja otvara novu epohu neverovatnih dešavanja od trenutka kada Bog usliši molitve Izrailjaca da im pošalje velikog junaka koji će ih izbaviti iz kandži pohotnih Rimljana i drugih upornih neprijatelja. Tvorac šalje svog anđela Gavrila da svešteniku, jerusalimskog hrama, sredovečnom Zahariju poveri tajnu da će njegova supruga Jelisaveta roditi sina Jovana Preteču. Dok u Nazaretu, gradiću na severu Palestine, Jelisavetina rođaka Marija prima poruku od istog anđela da je blagoslovena i da joj je poverena važna uloga da rodi, podigne i sačuva sina Božjeg Isusa Hrista. Rođenje Bogočoveka, u vitlejemskoj pećini, predstavlja najveći događaj u istoriji sveta koji će iz korena promeniti naša dotadašnja predubeđenja da velika čuda nisu moguća. Potom se nižu neverovatne priče o čudesnim isceljenjima duša i tela koja je Bog priredio ljudima dajući moći svom nasledniku. Neobična Isusova misija na zemlji bila je da podučava buduće sledbenike, svoje učenike, 12 apostola kako da pomognu narodu da pobede smrt s verom u večno postojanje besmrtne duše.

Posebno dirljive i nadahnute priče „Beseda na gori” i „Pouka o molitvi” nose važnu poruku o snazi molitve Očenaš kojom direktno razgovaramo sa Ocem našim nebeskim koji uvek zna šta nam je potrebno pre nego što to zatražimo od njega.

Ova knjiga oplemenjena je živopisnim ilustracijama urađenim tehnikom ulje na platnu našeg poznatog akademskog slikara Nebojše Đuranovića. Uz blagoslov Njegove svetosti patrijarha Irineja ova edicija predstavlja jedinstvenu riznicu duhovnog blaga za celu porodicu.

Zato već sutra potražite devetu knjigu iz edicije „Biblija u 365 priča i slika”, koju možete kupiti po neverovatnoj ceni od 399 dinara, u svim bolje snabdevenim kioscima širom zemlje!Autor: Evro Book/PR
Foto: Evro Book/dizajn


24.09.2019.