Ljiljana Šarac je Beogradski pobednik 2019

Svečana dodela nagrade Beogradski pobednik 2019, održana je sinoć u hotelu Falkenštajner.

To prestižno priznanje dodeljuje se već 16 godina. Od 2003. godine nagrađuju se pojedinci i organizacije, koji su ostvarili natprosečne rezultate.

 

Ljiljana Šarac preuzima nagradu.
Nagrada Beogradski pobednik pruža priliku da se pokažu dostignuća poslovanja i da se odmeri uspeh u poređenju s konkurencijom.

Dobitnici ovogodišnjeg Beogradskog pobednika su:
Dragoslav Pavle Aksentijević, slikar, pojac crkvene i narodne muzike Srbije i Balkana, Milan Lane Gutović, filmski, televizijski i pozorišni glumac, legenda srpskog glumišta, Andrija Jorgić, direktor Borbe, koji se bavi očuvanjem istorije i tradicije i jedan je od inicijatora imenovanja jedne ulice na Vračaru ulice po Velimiru Bati Živojinoviću, Suzana Perić, modna kreatorka, Ljiljana Šarac, književnica, nastavnica, kolumnista, novinarka, Nedeljko Popadić, pesnik, dobitnik nagrade za životno delo na festivalu Zlatna maslina u Baru, turistička organizacija Oplenac – Topola, i mnogi drugi.

„Ljiljana Šarac je književnica, nastavnica, kolumnista, novinarka, PR i mama. Ona je neko ko živi za pisanu reč i od pisane reči...” ovim rečima voditeljka programa i organizatorka ove važne manifestacije Kristina Madić najavila je spisateljicu Ljiljanu Šarac i dodala:

Ljljana Šarac, Gordana Radisavljević Jočić (urednica portala MediaSfera) i Milica Ašćerić (PR Evro Book-a)

„Autor je pet hit romana: Opet sam te sanjao, Gde sam to pogrešila, Zid tajni, Starija i Stariji, koji su doživeli po više izdanja. Sve romane izdala je Izdavačka kuća Evrobuk.  Autorka je radoznalog i istraživačkog duha sa neiscrpnom žudnjom da ispituje i pomera granice, da viri iza zidova i prepreke na putu zaobilazi i prevazilazi. Voli smeh... Živi po ubeđenjima koja deli sa članovima svoje porodice  i đacima iz učionice.”

#selfie Ljljana Šarac i Milica Ašćerić

Potom se nagrađena Ljiljana Šarac ljubazno zahvalila prisutnima, lepim rečima čestitala dobitnicima ovog prestižnog priznanja i otkrila šta je njena misija i kako glasi njen životni moto:

„Veliko je zadovoljstvo bilo doći među vas. Čestitam svim dobitnicima. Moja misija je da širim lepotu, ljubav, lepu reč... Moji romani žude da stignu do novih ruku. Vi ste svi potencijalni čitaoci i drago bi mi bilo da upamtite ime Ljiljana Šarac, Evrobuk i naslove mojih romana. Moj moto je: Neka se priča širi!

 

Nagrada Beogradski pobednik 2019.

Beogradski pobednik je nagrada koja će dati vetar u leđa i meni i mojim romanima!”, zaključila je nagrađena autorka koju su prisutni još jednom pozdravili gromoglasnim aplauzom.


Autor: Saopštenje/organizator manifestacije/ Evro Book PR
Foto: Evro Book/ privatna arhiva

 


07.11.2019.