ZVEZDAN IMA SINA SA BIVŠOM LJUBAVNICOM!? Oglasila se njena drugarica: Beži u Austriju, ne želi da je Slavnić nađe!? Šok tvrdnje

od strane | mar 16, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

Zadrugar i bivši robijaš Zvezdan Slavnić navodno ima jednogodišnjeg sina, a sada se njena drugarica oglasila i otkrila da majka njegovog deteta beži u Austriju kako se nikada više ne bi srela sa njim!

Zvezdan Slavnić još uvek ne zna da ima sina od godinu i po dana kojeg mu je navodno rodila ljubavnica iz kazina, piše Star. Kako navodno otkriva njena bliska drugarica, ona sada planira da se preseli u Austriju sa bebom i novim partnerom, jer ne želi da Zvezdan traži sina kada izađe iz rijalitija.

foto: Pritnscreen

Zvezdanova ljubavnica navodno krije svoj identitet kako ne bi imala problema sa svojom porodicom.

– Kada je ostala trudna uopšte nije imala dilemu da li dete treba da zadrži, ali je znala da Zvezdan to neće prihvatiti i da će je terati da abortira pošto je tada bio sa Anom. Zato mu ništa nije rekla. Ona je u to vreme imala još jednog momka sa kojim se viđala, pa je mislila da joj Zvezdan neće poverovati da je dete njegovo. U petom mesecu se odselila iz Beograda kod njenih roditelja u unutrašnjost i više mu se nikada nije javila. Sin sada ima 19 meseci i kako raste sve više liči na oca. Kako bi pobegla od svega, ona sada sprema papire da odvede sina u Austriju i da tamo započne novi život sa muškarcem kojeg je upoznala pre nekoliko meseci, jer zna da Zvezdan zbog te uslovne kazne koju ima ne sme da napušta Srbiju ako nekad bude hteo da je traži – otkrila je navodno drugarica Zvezdanove ljubavnice i nastavila:

foto: screenshot Pink tv

– Ni Ana ne zna da ta beba postoji, iako je znala za njihovu aferu pre dve godine kada ih je uhvatila. Kažem vam, ona ne želi da Zvezdan jednog dana traži dete, a kada sin poraste planira da mu kaže da ga je otac napustio kad je bio beba i da o njemu ne zna ništa. Za mesec dana bi trebalo da se preseli u Austriju, jer želi da pobegne od svega pre nego što Zvezdan izađe iz rijalitija. Naravno da treba prvo da se uradi DNK da bi se utvrdilo da li je to zaista Zvezdanov sin ili nije, ali ja joj verujem. Ona je njega mnogo volela, ali je shvatila da njihova veza nikada ne bi uspela – rekla je navodno drugarica Slavnićeve ljubavnice za Star.

Kurir.rs/Star

Bonus video:

10:45

Maja Marinković dala izjavu u policiji

Opširnije