Ne kontrolišu se: Ćerka Zdravka Čolića pokazala prelepog dečka, ali šta će tata reći na ovaj kadar FOTO

od strane | feb 16, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Mlađa ćerka Zdravka Čolića uživa u ljubavi sa prezgodnim dečkom 

Mlađa ćerka Zdravka Čolića privlači poglede gde god da se pojavi a svojom lepotom očarava.

Osim što neodoljivo liči na svoju stariju sestru Unu, harizma Lare Čolić naprosto opčinajva sve koji se nađu njenom društvu nađu.

Stoga nije ni čudo štop je mlađani Vuk pao na šarm ove prelepe mlade devojke.

Pročitajte: Iznenadićete se – Pre nego što je oženio Aleksandru, Zdravko Čolić je baš ovu ženu želeo

Foto: ATA Images

Nije mnogo prošlo od prve fotografije sa izabranikom i to u krevetu, a mlađa ćerka Zdravka Čolića načinila je novi korak na svom emotivnom putu. Momka kog smo obnaženog videli dok pozira sa njom ostavila je i uplovila u vezu sa novim mladićem kojem se ovoga puta zna i ime.

Pročitajte: Zavodljiva Una pokazala bujni dekolte – Ćerka Zdravka Čolića zapalila mreže novim fotkama u kupaćem (foto)

Budući da je svog novog momka Lara tagovala na „Instagramu“ njeni pratioci, a potom i mediji mogli su zaključiti da je srce Čoline mezimice osvojio niko drugi do Aleksandar Ševo.

Zgodni, markantni mladić koji očigledno sve radi po osećaju, na dan Svetog Trifuna iliti Dan zaljubljenih bio je gost u kući Zdravka Čolića. On je dom budućeg tasta posetio sa ogromnim buketom ruža u rukama, koji je ukrasio mašnama, plišanim medvedom i podužom emotivnom porukom. Lara se istoga trena poklonom pohvalila na društvenim mrežama, dajući svima na znanje da se s njenim emotivnim izborom i otac slaže, piše Story.

Pročitajte: Otkriveno šta tast i tašta Zdravka Čolića misle o njemu 

Čola shvata da su njegove princeze u dobu kada je sasvim normalno da imaju momke a na tu temu nedavno je vrlo šaljivo govorio:

– Ponosan sam na svoje kćerke, kao svaki otac. Ja sam tu da ih podržavam i ispunjavam njihove želje. Već lagano počinje i odbrana od dečaka. Ne znam kako ću se izboriti s tim, to mi je najgore. Ali, opet, sve je to život i potpuno normalna stvar.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Ivan Vučićević

Pročitajte i…

Opširnije