Venera u Ribama od 11. marta donosi velike ljubavi, ali i prevare

od strane | mar 9, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ako ste neko ko je skeptičan prema bajkama i srećnim završecima, pripremite se za prijatno iznenađenje:  tranzit Venere u Ribama od 11. marta do 5. aprila vratiće vam veru u ljubav

Ovaj tranzit je povezan sa dubokom, duhovnom vrstom ljubavi koja prevazilazi granice vremena i prostora. To je vreme kada smo više usklađeni sa svojim emocijama i u stanju smo da se povežemo sa drugima na dubljem nivou, čak i bez reči.
Možemo se naći izgubljeni u magli naših emocija i možemo pasti pod uticaj hipnotičke ljubavne čarolije. Pošto Ribama upravljaju dve planete, Jupiter i Neptun, prirodno je osećati se kao da se naša srca mogu širiti i rasti, i možemo verovati u dobrotu drugih. Međutim, takođe moramo biti svesni da se naše iluzije mogu pojačati, što može dovesti do razočarenja. Venera u Ribama ima tendenciju da previdi mane ljudi.

Tranzit Venere u Ribama utiče na rasuđivanje

Dok je  Venera u Ribama, može biti lako zamagliti linije ličnih granica. Ovaj tranzit podstiče velikodušan i idealistički stav prema voljenim osobama, što često dovodi do zanemarivanja crvenih zastavica u vezama. Tokom ovog vremena, možda ćemo biti intuitivniji prema potrebama onih koji su nam bliski i osećamo se prinuđenim da im damo ono što im je potrebno. Ne smemo zanemariti sopstvene emocije. Važno je da se prvo fokusiramo na sebe – iako će to biti teško – jer ako ne učinimo, mogli bismo osetiti da je naša energija iscrpljena ili kao da ljudi iskorištavaju našu dobrotu.

Ovaj tranzit je veoma kreativan period. Naša mašta može da se uzdigne do novih visina i omogući nam da otkrijemo nove koncepte. Ovo je savršeno vreme da eksperimentišemo sa našim umetničkim veštinama i prihvatimo naše talente. Objedinjavajući naše strasti, intuiciju i želje, možemo stvoriti nešto zaista jedinstveno. Štaviše, ovo je prilika da promenimo našu perspektivu i upustimo se u neistraženu teritoriju u našoj kreativnosti.

Šta nas čeka tokom tranzita Venere u Ribama?

Ove godine Venera u Ribama pravi nekoliko važnih veza tokom svog tranzita. 21. marta, Venera će se pridružiti Saturnu u Ribama, signalizirajući vreme da se posvetimo i odnosima i sebi. Tri dana kasnije, 24. marta, Venera će se sresti sa Jupiterom u Biku, ohrabrujući nas da izrazimo svoje emocije i proširimo svoje romantične horizonte. 28. mart je posebno uzbudljivo vreme za ljubav, jer Venera dolazi u poravnanje sa Uranom u Biku. Zatim, 3. aprila, Venera se povezuje sa Neptunom u Ribama, čineći super romantičan i sanjiv dan. Međutim, treba da budemo svesni razočaranja 3. aprila, jer bismo mogli da izgubimo vezu sa stvarnosti. Važno je da budemo oprezni i da ne postanemo žrtva nerealnih očekivanja.

Prognoza za svaki horoskopki znak za tranzit Venere u Ribama

Ovan

Poznati ste po svom vatrenom temperamentu i raspoloženju. Međutim, sa Venerom u Ribama, možete biti malo prigušeniji i introspektivniji. Ovaj tranzit će vam omogućiti da usporite i sagledate svoj život. Možda ćete biti romantičniji i saosećajniji nego inače. Ovo je dobar trenutak da se oslobodite bilo kakve ljutnje ili ogorčenosti kojih se možda držite.

Bik

Ovo je vreme za vas da negujete svoje odnose i uživate u jednostavnim zadovoljstvima u životu. Možda ćete više nego inače privučeni kreativnim potragama i sanjarenjima. Ovo je takođe dobro vreme za finansijsko planiranje i investicije. Ako ste razmišljali o pokretanju sopstvenog posla, ovaj tranzit bi mogao doneti pozitivnu energiju ka tom cilju. Samo budite sigurni da ostanete realni u svojim očekivanjima.

Blizanci

Ovaj tranzit će doneti neke pozitivne promene u vašem ljubavnom životu. Možda ćete biti otvoreniji za nove veze, ili ćete možda produbiti vezu sa svojim trenutnim partnerom. U svakom slučaju, ovo je dobro vreme za romantiku i intimnost. Samo pazite da se previše ne zaglavite u svojoj glavi, ostanite prisutni i uživajte u trenutku!

Rak

Ovaj tranzit će doneti dobre vesti za one koji planiraju da zasnuju porodicu. Oni koji su pokušavali da zatrudne imaće veće šanse za uspeh. Za one koji pate od zdravstvenih problema, tranzit može doneti olakšanje. Ovo je takođe povoljno vreme za kupovinu imovine ili ulaganja u akcije. Ipak, savetuje se oprez prilikom potpisivanja bilo kakvih pravnih dokumenata.

Lav

Ovaj tranzit će doneti period mira i smirenosti u vaš život. Možda ćete se tokom ovog perioda više zanimati za duhovne ili kreativne aktivnosti. Romantika će vam takođe biti na umu i možda će vas privući neko ko se veoma razlikuje od vašeg uobičajenog tipa. Bićete introspektivniji i osetljiviji na potrebe drugih. Ovo je dobar trenutak da se fokusirate na sopstveni lični rast.

Devica

Videćete da će vaš društveni život dobiti podsticaj tokom ovog vremena. Ako ste slobodni, možda ćete upoznati nekoga posebnog ko bi mogao da se pretvori u dugotrajnu vezu. Ovo je takođe dobar trenutak za sklapanje novih prijateljstava. Ako ste u vezi, onda možete očekivati da će stvari postati romantičnije i intimnije. Takođe možete dobiti neke finansijske dobiti od svog partnera tokom ovog perioda.

Vaga

Vaš društveni život će postati užurbaniji jer ćete upoznavati nove ljude i posećivati više žurki. Međutim, treba paziti da se ne upletete u neku dramu. Fokusirajte se na svoje lične odnose. Trebalo bi da iskoristite pozitivnu energiju oko sebe da negujete svoje postojeće veze ili započnete nove. Moći ćete da pokažete svoje kreativne talente, što će dovesti do povećanja u karijeri.

Škorpija

Ako razmišljate o započinjanju nove veze, ovaj tranzit može doneti prelepu energiju u vaš život. Možda ćete upoznati nekoga ko vam se čini kao savršen spoj, ili ćete se jednostavno osećati više nade i otvoreniji za ljubav nego inače. U svakom slučaju, odlično je vreme da dozvolite svom srcu da vodi put. Možda ćete doživeti promenu u karijeri, što će dovesti do ispunjenijeg profesionalnog života.

Strelac

Ovo će biti vreme introspekcije i razmišljanja. Više ćete biti privučeni duhovnim traganjima i kreativnim poduhvatima. Ovaj tranzit će biti odličan trenutak za jačanje odnosa sa partnerom. Bićete otvoreniji i puni ljubavi, zbog čega će se vaš partner osećati povezanije sa vama. Možda ćete potrošiti više novca na stvari koje vam donose radost, kao što su putovanja ili iskustva.

Jarac

Ovaj tranzit će biti dobro vreme da se fokusirate na svoje ciljeve i radite na njihovom ostvarenju. Svojim napornim radom i posvećenošću moći ćete da postignete mnogo. Međutim, morate biti oprezni da ne postanete previše opsednuti svojim poslom i zanemarite svoj lični život. Provođenje vremena sa voljenim osobama pomoći će vam da se opustite i podmladite. Počnite da preuzimate više odgovornosti za svoju sreću.

Vodolija

Ovo može biti dobar trenutak za vas da ažurirate svoj izgled, jer ćete tada biti sigurniji u sebe. Takođe ćete možda biti saosećajniji i sa većim razumevanjem prema drugima tokom ovog tranzita. Možda ćete biti privučeni da pomognete onima koji su manje srećni ili da dobrovoljno date svoje vreme u dobrotvorne svrhe. Povežite se sa njihovom duhovnom stranom i otvorite se novim verovanjima.

Ribe

Ako ste u vezi, ovaj tranzit može izazvati neke intenzivne emocije. Možda ćete se osećati povezanije sa svojim partnerom na emocionalnom nivou. Alternativno, ako postoje problemi u vašoj vezi koji su tinjali ispod površine, oni bi mogli isplivati na površinu. Ako se preispitate ili zanemarite svoju intuiciju, to može dovesti do nekih problema na poslu.

ivanko_brnjakovic/istock/gettyimagesplus

Opširnije