„MISLIM DA SU NAM UKRALI BEBU!“ Aca Bulić potvrdio priču Ane Ćurčić

od strane | feb 19, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Zadrugarka Ana Ćurčić je mnoge potresla pričom o gubitku bebe za koju veruje da joj je ukradena nekoliko dana nakon porođaja, a sada se ovim povodom oglasio njen tadašnji partner Dragan Bulić Aca.

Ana Ćurčić i Dragan Bulić Aca (Foto: Ringier/Aleksandar Dimitrijević/Screenshot TV Pink) • Tv Pink, Ringier, Aleksandar Dimitrijević / screenshot

– Ja sam sa Anom bio pre trideset i kusur godina. To su bila druga vremena, zabavljali smo, držali za ručice, to je tako izgledalo tada. Živeli smo zgrada pored zgrade, išli smo u istu školu „Đuro Strugar“ u bloku 37, i kao sva normalna deca u to vreme, počeli smo na klupici, od pantomime do lastiša – počeo je izlaganje Dragan.

– Ana je zatrudnela kada je imala 17-18 godina, to je bilo pred kraj naše veze. Zatrudnela je i imali smo taj peh da nam je dete navodno umrlo u bolnici. Ona je taj porođaj jako teško podnela, izgubila je pet litara krvi, dok je dete bilo u inkubatoru. Ja sam trčao sa jedne strane na drugu, devojčica kojoj smo dali ime Aleksandra je provela devet dana u inkubatoru, a onda su nam saopštili da je deto umrlo.

Dragan Aca Bulić (Foto: Ringier)

– Ja to nisam hteo da prihvatim u to vreme, svaka ćelija mog bića je pulsirala da je ona i dalje živa. Tražio sam da sahranimo dete, tri dana sam stajao ispred, opkolio sam bolnicu kako bi mi vratili bebu, jer nismo dobili nikakav papir. Ja sam i dan-danas uveren da je to dete živo – dodao je Bulić.

– Ja sam dete viđao pre toga, nakon toga nam nisu dozvolili da vidimo bebu. Moja Aleksandra je nekako, za razliku od stotine dece koja se nalazila u inkubatorima, disala. Jezive su to scene bile, krv na sve strane, ne daj Bože nikome da to preživi, ali ubeđen sam da je ona ukradena, međutim, to nikada nisam mogao da dokažem.

Ana Ćurčić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Posle tri dana mog insistiranja, došli su moji otac i majka i lupili mi dve čvrge i naterali me da pustim ljude da rade svoj posao. Tako sam nekako prihvatio tu sudbinu, ali u dubini duše, mislim da je Aleksandra živa. Ana i ja smo nakon toga ostali još dve godine zajedno, ali siguran sam da nas je taj događaj definitivno poremetio – smatra Aca.

– Razišli smo se, svako je krenuo svojim putem, ali smo ostali uvek tu jedno za drugo i stvarno imam samo reči hvale za nju. Uvek sam tu za nju, kao i ona za mene.

(Republika)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs