Vedrana Rudan godinama je trpela nasilje u braku, a onda joj je veru u ljubav vratio osam godina mlađi Srbin

od strane | mar 10, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Muž Vedrane Rudan osam godina mlađi od nje

Poznata je po oštrom peru, britkom jeziku i uvek spremnim odgovorom na svako pitanje. Vedrana Rudan ne prestaje da podiže prašinu po regionu, jer njeni kritički osvrti na razne društvene teme mnoge umeju da zabole, ali i da udare „u sridu“, baš tamo gde treba.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Mnogi ne znaju da je popularna hrvatska spisateljica, uvek rado viđena i u Srbiji, dva puta stajala na ludi kamen. U prvom braku, koji je trajao 14 godina, dobila je ćerku Asju i sina Slavena. Međutim, priča nije bila srećna – trpela je zlostavljanje, o čemu je svojevremeno i pričala.

Pročitajte: Kuća stara 400 godina sređena po njenoj meri – Dom Vedrane Rudan krije detalj koji će vas oduševiti

– Prvi muškarac koji je ispunjavao estetske kriterijume – ramena tolika, bokovi ovoliki, kosa takva, osmeh očaravajući, oči takve – e, ti si taj! Druge signale nisam želela da vidim.

Mateja Stanisavljevic / ATA Images

 

– Moj prvi muž bio je moj tata, samo u drugom obliku i mnogo gori, mnogo perfidniji, mnogo lukaviji. Jedan dan pljuska, drugi buket cveća, sigurni psihopata. Bila sam zbunjena kao i sve zlostavljane žene, jer danas te prebije, a sutra ti donese cveće i kaže: „Nemoj me provocirati, pa će biti sve u redu”.

Druga ljubavna priča je daleko lepša. Vedrana je srećno udata za osam godina mlađeg advokata Ljubišu Drageljevića, Srbina, sa kojim živi u Rijeci, u kući staroj 400 godina.

Antonio Ahel/ATA Images

 

– Ljubiša me je naučio toleranciji. Promenio me nabolje – rekla je, a jednom prilikom je na svoj duhoviti način otkrila i kako su se upoznali:

Pročitajte: Pola Srbije bi se složilo – Vedrana Rudan oštro o Teyi Dori, u svom stilu i bez pardona

– Zaljubili smo se u jednoj prodavnici u Ulici Matije Gupca. On je sebi kupovao ljubičaste cipele, a ja sam gledala u ljubičastu torbu. „Super je torba“, rekao je. Godinama me niko ne vidi. Oduševila sam se. „Tvoje su cipele ludilo, koja slučajnost, iste su boje kao moja torba.“ „Najbolje bi bilo da ih i ti kupiš, pa da hodamo kroz život istim korakom.“ Kapirate? Koja dobra baza. Pa, da hodamo kroz život istim korakom. Otišli smo kod njega na piće, ostalo je istorija.hellomagazin.rsZorana Mandic/ATA Images

Pročitajte još

Opširnije