TEO I JELISAVETA SE RAZVODE, A SMUVALI SE „NA PREVARU“ Kraj ljubavi košarkaša i zgodne glumice

od strane | mar 18, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin razvode se posle sedam godina braka

Izvor: Instagram/printscreen/jagodenamagli

Danas je kao bomba odjeknula vest da se jedan od najskladnijih i najlepših parova, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić razvode. Par je u braku koji je trajao sedam godina dobio dvoje dece – Petru i Bogdana, a glumica je supruga pratila u svakom klubu, odnosno zemlji u kojoj je igrao.

Sada je stigla vest da je zahtev za razvod podneo košarkaš Crvene zvezde, a pre 7 godina je „glavna priča“ bila ona o njihovom upoznavanju. Teodosić je u to vreme igrao u Rusiji i da je jako želeo da upozna Jelisavetu.

„On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji je u to vreme živeo u Rusiji“, izjavio je svojevremeno za “Puls” dobro obavešten izvor i nazvao njihovo upoznavanje “svojevrsnom prevarom”.

 Ispostavilo se da su njih dvoje idealni jedno za drugo, a Milošu se navodno posebno dopala jedna stvar…

Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi„.

Opširnije