Tanja Savić se zbog 11 godina mlađeg dečka potpunu transformisala: Sad izgleda kao devojčica (foto)

od strane | feb 23, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Frizura Tanje Savić podmladila je pevačicu za 10 godina

Tanja Savić u poslednjih nekoliko meseci živi ljubavnu bajku sa pilotom Muhamedom Mukijem  Bešićem. A kako je Muki 11 godina mlađi od nje i pevačica je, takođe, rešila da se podmladi. Ne, nije se odlučila za plastičnu operaciju, nova frizura Tanje Savić je pevačicu podmladila za 10 godina.

Rajko Ristić

S obzirom na to da sa svojim pratiocima na Instagramu rado deli fotografije trenutaka provedenih sa dečkom, pevačica je upravo objavila jednu na kojoj vidimo da se potpuno transforimasala.

Frizura Tanje Savić nije se drastično promenila, ali je skraćivanje šiški učinilo to da pevačica sad izgleda poput preslatke devojčice.

Pročitajte Milan Popović dobio četvrtog sina – Dao mu je ime koje ima veze sa Severinom

Iako je Muki od Tanje mlađi jedanaest godina, to se po njihovom izgledu nikada ne bi moglo reći, naročito ne sada kada je pevačica samo jednim potezom potpuno promenila svoj izgled.

Da je pored novog izabranika veoma srećna može se zaključiti i po pevačicinom izgledu, ali i po onome što je rekla o Mukiju.

Instagram

– Ja sam molila za dobrog, i to mi se desilo. Prvi put jeste bila greška, ali sada nije. Ja sam u mlodosti dosta trpela, i dozvoljavala da neko upravlja mnome, ali sada sam se promenila. Ja sam birala mišiće a to je greška, treba birati dobrog čoveka. Mlade devojke moraju da traže prave momke koji sve rade za njih, treba da se osvrnu na ljubav koji imaju kod kuće, da gledaju momke kao što su njihovi očevi – rekla je Tanja.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije