Tanja Savić i Muki Bešić podelili srećnu vest: Čestitke stižu sa svih strana

od strane | feb 26, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dečko Tanje Savić proslavio rođendan

Tanja Savić proteklih nekoliko meseci uživa u ljubavi sa pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem. S obzirom na to da sa svojim pratiocima na Instagramu rado deli fotografije trenutaka provedenih sa dečkom, pevačica je sinoć objavila jednu i time potvrdila svoju ljubav prema pilotu.

Rajko Ristić

Dečko Tanje Savić presrećan, pevačica objavila fotografiju

Dečko Tanje Savić je juče proslavio rođendan, a pevačica je odlučila da ga iznenadi na veoma originalan način, iako je sinoć imala nastup. Naime, Tanja je prekinula nastup kako bi svom dečku Muhamedu Mukiju Bešiću naočigled svih čestitala rođendan. Ovim lepim gestom ovime izazvala ovacije svojih fanova, kojima je i te kako drago što ona ponovo uživa u ljubavi.

Pročitajte Ja dalje idem uzdignute glave – Haris više neće da štiti Melinu, rekao ko je kriv za razvod i zašto

“Želim da čestitam jednoj mojoj dragoj osobi rođendan. Ne znam da li je ta moja draga osoba večeras tu… Moj momak večeras slavi rođendan, želim mu sve najlepše. Tu je on, ali mislim da je otišao u bekstejdž. Ljubavi moja, želim ti sve najlepše. Da te sreća prati”, rekla je Tanja, a snimak njenog govora završio je i na njegovom Instagramu.

“Ljubavi moja, hvala ti na svemu. Ti si moja sreća i tvoj osmeh je moj najveći poklon”, poručio je Muhamed Tanji.

Instagram printscreen

Nakon nastupa usledilo je i iznenađenje koje je poznata pevačica priredila za njega, a on je fotografiju podelio sa svima.

Instagram printscreen

Podsetimo, Tanja je nedavno otkrila i kako je planula ljubav sa jedanaest godina mlađim pilotom.

Pročitajte Tanja Savić se zbog 11 godina mlađeg dečka potpunu transformisala – Sad izgleda kao devojčica (foto)

“Mi smo se upoznali u avionu, on je vozio mene i moju ekipu. Sačekao nas je na jednom delu gde je taj deo za privatne letove. Ja sam se bojala kako ću da izdržim sve to. Ja sam sedela pozadi, moj menadžer je sedeo pozadi. To je mali avion za privatne letove, tako da sam mogla da ga lepo vidim, svi smo bili tu. Leteli smo za Čikago. Posle je tek krenulo neko dopisivanje. To što je mlađi znači da je slađi. Prepoznala sam u njemu neku ozbiljnost, nije klinac”, ispričala je pevačica za domaće medije.

AUTOR: SVET

IZVOR: express.ba

FOTO: Rajko Ristić, Instagram

Pročitajte i…

Opširnije