Snajke okrenule sinove protiv majke? Joksimovići javno stali na stranu supruga, Sašine reči bolne su za svaku majku

od strane | feb 8, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Brak Saše Joksimovića prošao je kroz krizne periode

Saša Joksimović i njegova supruga Nevena pre nekoliko meseci bili su glavna tema medija, zbog razvoda koji se pominjao zbog jedne glumčeve ishitrene objave na Instagramu. Brak Saše Joksimovića tada je prolazio kroz izvesnu krizu pa je glumac objavio da je ljubavi došao kraj, a sve kako bi privukao Neveninu pažnju.

Ata images

Saša je sada gostovao u emisiji “Male stvari” kod Snežane Dakić, gde je otkrio da se u tom periodu posvađao s Nevenom, te da je hteo da joj privuče pažnju objavom da je njihovoj ljubavi kraj.

Glumac ne krije da su on i supruga prolazili kroz brojne krize tokom 23 godine duge ljubavi, od toga 15 godina braka, ali da o razvodu nisu razmišljali.

Pročitajte Brak Saše Joksimovića posle svega izgleda ovako – Jedna objava otkrila sve

On je izjavio da je muževljeva majka često problem bračnih razmirica, što je mnoge navelo da pomisle da je Vesna Joksimović, Sašina i Željkova majka nekada bila uzrok njegove i Nevenine svađe.

– Prisustvo primarne porodice, majke i oca, preljuba, laž – izneo je Saša spisak razloga zbog kojih se ljudi razvode, prenosi Story.

Ata images

– Mislim da je muškarac u teškom položaju kada mora da izabere između majke i supruge. Gde prelomiti? Uvek treba prelomiti prema ženi iz dobre namere – rekao je Saša i tako verovatno svojom izjavom povredio mnoge majke i svekrve.

Pročitajte Majka Željka Joksimovića provocira Jovanu – Objavila fotografiju bivše snajke uz emotivne reči 

Podsećamo, majka Saše Joksimovića ranije je izjavila da je sa bivšom Željkovom suprugom Vesnom u odličnim odnosima, ali da sa Jovanom nije naročito prisna, a sve zbog jedne njene izjave u medijima.

ATAImages

– Jovana je potpuno tip devojke kakve Željko voli. Jedno vreme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće – udaljile smo se. Tada je izašao naslov ‘Željkova mama otkriva da je Jovana trudna’, to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona izgleda nije mogla to da mi oprosti i odtad je među nama neka distanca – rekla je tada Vesna Joksimović

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije