RAZVOD Rade Đurić intrigira javnost: Zašto je voditeljka posle fatalne ljubavi i dvoje dece rekla DOSTA JE

od strane | feb 8, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Razvod Rade Đurić intrigira javnost

Rada Đurić, jedno od omiljenih lica sa malih ekrana, uvek je nasmejana i raspoložena za priču, osim kada se na dnevnom redu nađe njen privatni život. Toliko je privatan da je njen bivši muž velika misterija za javnost, iako su se odavno rastali.

Mateja Stanisavljević/ATAImages

 

Goran Đurić bio je njena ljubav iz rane mladosti. Zajedno su odrastali u Lazarevcu, a prijateljstvo iz srednje škole preraslo je u nešto više. Venčali su se i dobili dvoje dece, Veru i Despota.

Ipak, posle 15 godina zajedničkog života odlučili su da na brak stave tačku.

Pročitajte: Iskrena ispovest Rade Đurić – Veliki deo života protekao mi je bez ćerke

Kako je svojevremeno za Kurir otkrila bliska prijateljica, Rada i njen bivši suprug pokušavali su da prevaziđu probleme, ali nisu uspeli. Voditeljka se posle razvoda posvetila deci i karijeri.

Mateja Stanisavljević/ATAImages

 

Nekoliko godina kasnije, na pitanje da li bi ponovo stala na ludi kamen, odgovorila je da takvu opciju ne razmatra. Ipak, otkrila je da je ponovo zaljubljena.

– Što se ljubavnog statusa tiče, srećna sam. Imam nekoga s kim mi je lepo i ko me čuva. Shvatila sam da čovek i posle niza godina može da bude srećan i da mu bude lepo u vezi.hellomagazin.rsMilan Maričić/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije