Razišli se pod pritiskom: Pukla ljubav između Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića

od strane | mar 18, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić doživeli su kratak prekid emotivne veze

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić, važe za jedan od najskladnjih parova koje javnost obožava. Njih dvoje zabavljali su se godinu dana, pa su imali kratak prekid u kome je Ivan ušao u vezu sa lepom balerinom Lidijom. 

PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić – Prekid na kratko ali i nova ljubav

Mjuzikl “Cigani lete u nebo” je spojio Lidiju i Ivana. Ivan Bosiljčić je igrao glavnog lika u predstavi, a lepa balerina je bila deo baletske postavke.

Pročitajte Brena me je prodala za siću, ona je spremna na sve, ni Prijovićka nije slučajno postala deo te porodice, tvrdi pevačicin bivši saradnik

Lidija je rodom iz Pančeva u kom je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u srpskoj prestonici.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić – Njihova ljubav je ipak pobedila 

Ivanova i Lidijina ljubav je važila za tajnu, a trajala je nekoliko meseci. Brzo su raskinuli i Ivan je obnovio vezu sa Jelenom. Venčali su se 2011. godine, a kao kruna njihove ljubavi na svet je došla ćerka Nina.

Pročitajte Nesumnjivo liči na Jelenu – Prvo javno pojavljivanje Ivana Bosiljčića i ćerke Nine očaralo javnost

– Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: treba ili ne treba – kazala je jednom prilikom Tomaševićeva.

ATA images

Podsećanja radi, pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić venčali su u tajnosti krajem avgusta 2011. godine. Poznati par izgovorio sudbonosno da na ceremoniji crkvenog venčanja održanoj u Crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu. Zanimljivo je da ni mlada, ni mladoženja, nemaju veze sa Gornjim Milanovcem. Naime, Jelena je rodom iz Kragujevca, a Ivan iz Užica. Venčanje se slučajno tamo desilo, a oni su bili voljeni i ispoštovani kao da su u rodnom gradu.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije