Prizor koji topi i najtvrđa srca: Marija Šerifović na ivici suza, ovo nije očekivala

od strane | mar 9, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Marija Šerifović dobila poklon pre koncerta u Zagrebu

Marija Šerifović sinoć je održala koncert u zagrebačkoj, a nastup je započela pesmom “Drugačija” što je izazvalo opšte oduševljenje publike. Nakon ogromnog aplauza kojim ju je pozdravila publika usledile su numere sa novog albuma pod nazivom „Dolazi ljubav“ koji je Marija izdala prošle godine.

Ata images

Marija Šerifović dobila poklon od sina i majke Verice

Pre početka koncerta, Marija nije mogla da zadrži suze kada joj je uručeno predivno iznenađenje. Naime, od kako je postala majka, poznata pevačica ne krije svoju sreću i svaki slobodan trenutak provodi sa sinom Mariom. S obzirom da je juče otputovala u Zagreb povodom koncerta, njen sin je ostao u Beogradu sa Marijinom mamom Vericom, a ona se potrudila da iznenadi svoju ćerku i da joj na simpatičan način da do znanja da misle na nju.

“Zmaju moj, razvali! Ljube te tvoja majka i Mario”, poručila je ona na ceduljici uz slatkiš za Mariju, koja je taj prizor podelila s fanovima na svom Instagramu, uz poruku:

“Kad Vera pošalje kesicu”, prokomentarisala je Šerifovićeva uz fotografiju poklona koji je sudeći po njenoj rakciji veoma raznežio.

Pročitajte Melina progovorila o novoj ljubavi – Haris je sve znao i pre razvoda braka

I dok se neke dame raduju skupocenim poklonima, Mariji Šerifović je juče najveći osmeh izmamilo iznenađenje koje joj je priredila majka Verica. Da su njih dve jako vezane i da Verica uživa u ulozi bake govori i činjenica da se ona iz Kragujevca preselila u Beograd da bi što više bila uz ćerku i unuka.

Instagram printscreen

“Marija sija, a Verica se ponovo rodila. Od Marijinog glasa još je lepši plač koji se čuje iz ovog stana punog radosti. Verica je tu, ne odvaja se od unuka. Stvari koje su unele mogle bi da stanu u jedan omanji tržni centar. Verica će biti uz unuka dok Marija bude morala da peva i završava poslovne obaveze. To je i za nju olakšavajuće da ne mora da brine o izboru dadilja”, rekle su Marijine komšije jednom prilikom.

Sinoć je pevačica za sam kraj koncerta u Zagrebu spremila iznenađenje za publiku. U jednom momentu obratila se svojim fanovima, te izazvala posebne emocije u njima, budući da je govori o svom nasledniku Mariu.

Pročitajte Marija Šerifović sa sinom stigla u Beograd – Soba preslatkog dečaka u domu u Beogradu je san snova (foto)

“U međuvremenu se desila najvažnija uloga u mom životu”, rekla je Marija, a njene reči publika je ispratila gromoglasnim aplauzom, nakon čega su skandirali: “Mario, Mario”

“Bila sam na korak da sve ovo otkažem, ali kada vidim sve vas koji mi šaljete ljubav, nemam prava da to uradim. Muzika je suština mog postojanja” , rekla je ona, a dok je Marija govorila o sinu, na velikom video bimu iza nje smenjivale su se njegove fotografije i snimci.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram

Pročitajte i…

Opširnije