Preselila se kod njega, drže se za ruke kao zaljubljena deca… Sale Tropiko povukao radikalan potez u ljubavi

od strane | mar 16, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni život Saleta Tropika intrigira javnost od razlaza od Jovane Pajić

Ekipa “Blica“ prvi put nakon razvoda sa Jovanom Pajić, uslikala je pevača Saleta Tropika sa novom devojkom koja ga je sačekala na aerodromu nakon nastupa. Ljubavni život Saleta Tropika još uvek je upitan, budući da se povodom nove navodne ljubavi frontmen “Tropiko benda“ nije oglašavao. Međutim, njegove komšije kažu da ih viđaju uvek zajedno.

Rajko Ristić

Ljubavni život Saleta Tropika otkrivaju komšije

– Viđamo ih stalno, drže se za ruke kao zaljubljena dečica. To je crna devojka, mnogo je slatka, ne znam joj ime ali kad idu zajedno uvek su nasmejani i lep su par, slične su i visine. Konstantno je viđamo ovde kod nas u zgradi, moguće da se i preselila da žive zajedno. Nisam imala priliku da popričam sa njom, ali ona uvek nas lepo pozdravi – rekla je baka koja živi u zgradi gde i popularni pevač tako otkrila novi ljubavni život Saleta Tropika. 

Pročitajte Nova promena u Zvezdama Granda – Pored Ane, još jedan član žirija dobio je zamenu

Komšija Vladimir, koji živi u ulazu pored, kaže da Aleksandar deluje srećno.

Rajko Ristić

Ljubavni život Saleta Tropika i dalje pod znakom pitanja, komšoje pretpostavljaju da je u pitanju nova ljubav

– Oni kad prođu zajedno pored mene ne skidaju osmeh sa lica. Sale je generalno uvek bio takav, i u teškim trenucima osmeh mu je bio tu. Verujem da se ona preselila kod njega jer je viđam da baca smeće, tu parkira auto, vozi i njegov. Često je viđam nosi neke kese, ide iz prodavnice, kaže Vladimir koji je voleo i Jovanu Pajić dok je živela ovde.

Pročitajte Majka se voli najviše na svetu, ali kako deci reći da je njihov tata otišao

A Jovana je ostala u lepom sećanju i drugim susedima.

Foto: Rajko Ristić

– Tu su devojčice često kod njega, Helena i Đina, preslatke su, mirna deca i divno vaspitana. Par puta sam videla da ih Jovana doveze, a više puta da su sa njim u kolima. Ma deca su verujem zlatna i treba da budu u dobrim odnosima zbog njih – kaže komšinica Borka i dodaje:

Pročitajte Sve se desilo u kafani, tamo mi je srce zaigralo – Sale Tropiko progovorio o pomirenju s Jovanom

– Verujem da je i ova devojka fina, ali Jovana mi je baš bila draga. Ma kako da mi ne bude, uvek je stala sa mnom da popriča čak i kad je žurila. Tako mi je krivo što ona nije više sa njim, što su se rastali, ali niko ne zna šta nosi dan, šta nosi noć.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije