Praktična uputstva: Šta muškarci ne vole u krevetu?

od strane | feb 20, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Žene nekad znaju da izaberu pogrešan trenutak za pričanje ili pokazivanje emocija koje nemaju veze sa trenutkom. Pogledajte nekoliko stvari koje su, po mišljenju muškaraca, totalno nepoželjne u krevetu.

1. Ćutljivica ili brbljivica

Muškarci ne vole kada su žene tihe u krevetu jer onda ne znaju da li vam prija ono što vam radi. Slobodno pokažite emocije, govorite mu kako želite da vas zadovolji ili da li vam se sviđa to što vam trenutno radi. Sa druge strane, previše priče je nepoželjno. Pričanje o nekim stvarima koje nemaju veze sa seksom ubija erotsko raspoloženje, a njemu daje pogrešan utisak – da ste nervozni i da ne želite odnos sa njim u tom trenutku. Pronađite zlatnu sredinu i sve će biti u redu.

2. Kritikovanje

Ne sviđa vam se njegova tehnika ili nije uspio da vas baš uzbudi, pa vam ta situacija izaziva gorčinu. Ako vam se ovo ikad desi, nikada nemojte da ga kritikujete, jer će se situacija samo pogoršati. Vaš partner će izgubiti samopouzdanje i početi previše da razmišlja o svojim greškama, a to će cijelo veče dovesti do propasti. Popričajte sa njim o tome šta želi, češkajte mu leđa ili uradite bilo šta, jer postoji mnogo načina da se povratite u zanimljivu igru.

3. Plakanje

Iako nekad ne možemo da obuzdamo osjećanja jer nam je previše lijepo, to muškarcima zna da bude odbojno i zbunjujuće. Zašto biste plakale ako vam je zaista lijepo?

4. Dosada

Umorni ste ili vam je jednostavno dosadno – zašto ste se onda upustile u seksualnu igru? Ne dozvolite da vam zijevanje upropasti veče. Razbudite se, budite vođa, igrajte se i podstaknite sebe i svoju energiju. On će biti oduševljen i zadovoljan, baš kao i vi.

5. Razgovor o djeci

Razgovor o djeci u toku seksa je jedno veliko ne, pa čak i ako planirate da napravite bebu u tom trenutku. Nimalo nije podsticajno i odvlači dosta pažnje od radnje koju radite. Pustite se priče o djeci, a usredsredite se na zabavu i uživanje, piše Ženski magazin.

Opširnije