Posle svih lomova konačno je pronašla sreću: On je novi dečko Milice Todorović

od strane | feb 7, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Novi dečko Milice Todorović je Lazar, bivši maneken

Milica Todorović iza sebe ima tri dugogogodišnje veze, sa kolegom Nenadom Jovanovićem, Radetom Kovačeviće, bratom Saše Kovačevića, i koreografom Milošem Paunovićem, dok je u ljubavi sa glumcem Petrom Strugarom bila tek nekoliko meseci. A, posle glumca je, koliko je javnost upućena, samovala. Međutim, kada su se svi već navikli da lepu Micu viđaju samu, pojavio se novi dečko Milice Todorović i to s njom u javnosti.

Ata images

Kako pišu domaći mediji, novi pevačicin izabranik osvojio je njeno srce pre mesec dana, a Milica je, čini se, rešila da ga više ne krije.

– Zajedno su bili na rođendanu kod Danijele Karić. Tad se prvi put sa njim pojavila. Oko mesec dana su u vezi – tvrdi izvor za “Blic”.

Pročitajte Ima neka tajna veza – Bane Mojićvić progovorio o poljupcima s Milicom Todorović

U pitanju je momak po imenu Lazar koji je inače bivši maneken, a danas se bavi tetoviranjem obrva, skidanjem tetovaža i živi u Novom Sadu, piše Kurir. A, svi se nadaju da je Lazar onaj pravi, te da će pevačica posle svih neuspešnih ljubavi skrasiti se pored njega.

Rajko Ristić

– Kod mene je sve trajalo četiri godine. Jednom mi je tata rekao: “Ti, sine, doguraš do četiri i ćao” – rekla je jednom prilikom šaljivo pevačica.

O svojim bivšim partenrima Milica je uvek govorila sve najlepše. Sa Radetom i Nenadom je čak ostala u odličnim, prijateljskim odnosima.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije