Ovu ženu su označili kao ljubavnicu Saše Matića, a evo šta njegova supruga kaže o njoj

od strane | nov 16, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Supruga Saše Matića otkrila istinu o njegovoj ljubavnici

Pevač Saša Matić nesumnjivo je jedan od omiljenih pevača u regionu, a dokaz za to su brojni koncerti i nastupi širom bivših jugoslovenskih republika. Pored toga što mu na poslovnom polju cvetaju ruže, Saša je srećan i zadovoljan i na privatnom planu. Međutim, pre nešto više od godinu dana u medijima su se pojavile priče da je popularni pevač neveran supruzi Anđeliji.

Ata images

Pisalo se da je Saša u vezi sa Draganom Rakčević, bivšom suprugom Mirka Gavrića, te da će se zbog nje razvesti.  No, Sale je ubrzo demantovao te navode.

Pročitajte Ovako su krenule priče o razvodu – Evo šta su rekli Sašini prijatelji o njegovom braku sa Anđelijom

– Naravno da nije istina da se razvodim. Uživam u braku sa svojom suprugom. Iznenađen sam što se pišu neproverene i netačne vesti. Dragana je moja koleginica – izjavio je tada  Saša.

Ata images

Supruga Saše Matića je žena iz senke, moglo bi se reći, jer se vrlo retko pojavljuje u javnosti, ali je jedna od najbitnijih osoba u pevačevom životu. Ona mu je najveća podrška kada je karijera u pitanju, a i preuzela je na sebe sve obaveze oko ćerki, a one su zahvaljujući njoj izrasle u prelepe devojke, kojima se Matići izuzetno ponose.

Pročitajte: Saša Matić kupio kuću do Marinkove – Ovako je izgledao njegov poslednji razgovor sa Rokvićem

Ata images

A, da je priče o Sašinim navodnim avanturama uopšte ne dotiču dokaz je i to što se na svim javnim dešavanjima ili proslavama koje organizuju Matićeve kolege pojavljuje zajedno s njim. Tako su nedavno zajedno došli i na punoletstvo Đanijeve ćerke, zagrljeni i zaljubljeni kao i na početku njihove ljubavi.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije