Ovo su poslednje reči Snežanine najveće ljubavi: Nakon što je ovo izgovorio, više ga nije videla

od strane | mar 14, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Brak Snežane Đurišić i Slobodana Gvozdenovića trajao je 36 godina

Brak Snežane Đurišić i Slobodana Gvozdenovića trajao je puniih 36 godina. Iako je nakon određenog perioda i odležane tuge, krenula dalje uplovivši u romansu sa uvaženim ginekologom, Snežana nikad do kraja nije prebolela smrt supruga.

foto Ivan Vučićević

Brak Snežane Đurišić i Slobodana Gvozdenovića – Sreća prekinuta u trenutku 

Ona je čak i otkrila da ju je neposredno pred smrt suprug dovezao na posao. Snežana je prepričala kako je tekao njihov poslednji razgovor, a kako kaže, uverena je da je Slobodan predosetio svoju smrt.

Pročitajte Da li je Mandina supruga spremna za novi početak – Uhvaćena s nepoznatim muškarcem, jasno je kuda ovo vodi

– Surovo je kako je sve ispalo. Dovezao me je do sale gde je trebalo da pevam, još pamtim kako je gledao za mnom. Kao da je znao šta će se desiti. Rekao je: ‘Javi se’ i više ga nisam videla. Da stvar bude još surovija, i naša deca su u tom trenutku bila na nekoj svadbi. Samo veče pre tragedije iz čista mira mi je rekao da ako sve ide redom, a trebalo bi, on kao stariji treba prvi da ode s ovog sveta, pa da mu ja obećam da neću prestati da pevam.

Rajko Ristić

– Sutra uveče ga nije bilo. Sigurna sam da je predosetio šta će se desiti. Deca su mi tada toliko pomogla da mislim da toga nisu ni svesni. Koliko su u stanju da nam život zaviju u strah i konstantnu brigu, toliko nam kroz ljubav pruže snagu u trenucima najveće slabosti, rekla je svojevremeno Snežana za Espreso.

Foto: Rajko Ristić

Brak Snežane Đurišić i Slobodana Gvozdenovića, mnogo je volela supruga –  Pobegla od kuće da bi se udala za njega

Snežana je otkrila da je bila maloletna kada je zavolela svog supruga, te da je pobegla kako bi bila sa njim.

Pročitajte Snežana Đurišić otkrila sve o prevari u koju je umešana – Slučaj prijavljen policiji

– Bila sam maloletna, pa sam morala da sačekam da napunim 18 godina. Počeli smo da se zabavljamo 23. februara, na Slobin rođendan, 6. juna sam napunila 18 godina, a već 11. pobegla za njega. Moji roditelji su bili razočarani u mene, ali i ja u njih. Ipak, to je brzo prevaziđeno i nas dvoje smo se venčali u decembru 1977. godine. To nije značilo da smo radili zajedno, sa mnogim drugim kolegama radio je više, ali nije bio ljubomoran, imao je poverenja i zdrav razum.

Ivan Vučićević

– Jer ako žena hoće, otići će, a uz to, ja sam neko ko ne voli lance. Doduše, jednom smo posle 11 godina braka imali krizu i nesporazume koje smo prevazišli razgovorima.

Pročitajte U 10 uveče je zvala sveštenika i molila za pomoć – Snežana Đurišić zbog teške bolesti svuda tražila spas

– Nije bila u pitanju preljuba, ali ljubav je pobedila, jer samo ona može da održi porodičnu zajednicu. U suprotnom, ne vrede ni milioni, naročito ako se bavite estradom, pogotovo danas, rekla je ona tada, piše N portal.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije