Ove su 4 greške koje ne smete da pravite posle seksa!

od strane | mar 31, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

D. R.

Foto:Pexels/Andrea Piacquadio

Sitni gestovi ili navike koje otkrivaju koliko vam je stalo do osobe koja u tom trenutku leži pored vas. Ovo ne biste trebali da radite:

Otići do frižidera

Generalno gledano, tome su sklonije žene. Frižider je njihov drugi, ali dosledan ljubavnik. I to je greh koji sebi teže opraštaju jer su većinom posvećene održavanju linije. Trk u kuhinju druga osoba može da doživi kao nedostatak intime i nastavljanje sa ličnim zadovoljstvima nakon što je doživljeno zajedničko zadovoljstvo. Najbolje je kada oboje imate isti poriv.

Zapaliti cigaretu

Gotovo identično kao i frižider. Samo što je kod pušenja još naglašenija ta potreba za nekim ličnim ritualom sa kojim druga osoba nema veze. Lakše je ako je podelite ili umesto pušenja sa zamišljenim pogledom u daljinu zagrlite partnera/partnerku stavljajući joj do znanja da je za vas i dalje tu.

Okrenuti se na drugu stranu

Ne postoji jasniji način da pokažete da niste više zainteresovani. Bez obzira na to da li jeste ili niste romantični, nežni, skloni „naivnom“ uživanju u dvoje (maženje, ljubljenje, milovanje) okretanje leđa ukazuje na nedostatk bliskosti i interes da se ona izgradi. Seks je bio samo epizoda.

Hvatanje za mobilni telefon

Šta se u međuvremenu desilo u mom svetu? Šta sam propustio/propustila? Vrlo slično okretanju leđa samo za nijansu manje hladno i nepristojno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Opširnije