Ovaj čovek zauvek je ukrao srce Marićeve supruge: Svetski je uspešan i mlađi od Milomira (foto)

od strane | mar 7, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Vesne Radusinović prema modi je ogromna

Spisateljica Vesna Radusinović bila je posetilac brojnih svetskih modnih revija, na kojima je imala priliku da upozna najpoznatije dizajnere. Ipak, ljubav Vesne Radusinović prema jednom srpskom kreatoru i njegovim kreacijama mnogo je veća nego prema Armaniju ili Galijanu.

– Ova slika je nastala pre mnogo godina u Veroni… Ovih dana moj prijatelj Igor Todorović rame uz rame sa genijalnim Armanijem, na Nedelji mode u Milanu. Ko hoće neka čestita Igoru i njegovoj ekipi – napisala je spisateljica uz fotografiju s Đorđom Armanijem.

Pročitajte Oglasila se Ana Bekuta posle vesti da je hitno operisana i da se do kraja sezone ne vraća u Zvezde Granda

Koliki je poklonik lika i dela Igora Todorovića može se zaključiti i po Vesninim fotografijama na Instagramu, na kojima je u njegovim kreacijama. Mnogi bi rekli da je upravo supruga Milomira Marića najlepša manekenka za Todorovićeve modele.

-Sve moje čestitke  za Igora Todorovića i njegov trijumf u Milanu – napisala je Radusinovićeva uz jednu od fotografija.

Inače, srpski dizajner u Milanu je predstavio svoju kolekciju “Niti”, a elegantni modeli, svedenih, prirodnih boja oduševili su italijansku publiku, koja je gledajući Igorove kreacije uživala u autentičnoj muzici sa naših prostora.

Ata images

AUTOR: SVET

FOTO: PRIVATNA ARHIVA, INSTAGRAM, STEFAN PEŠIĆ

Opširnije