Ona više nije ista žena: Ljubav Marinka Madžgalja bila je poznata voditeljka, pričalo se da je izgubila njihovu bebu

od strane | mar 28, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav Marinka Madžgalja bila je poznata voditeljka

Tog 26. marta 2016. godine srce Marinka Madžgalja prestalo je da kuca, a iza omiljenog glumca ostale su nezaboravne uloge i po koji muzički hit koji je snimio kao član dua „Flamingosi“.

Pročitajte: Zaljubili su se, dobili ćerku i brzo rastali – Ovaj poznati glumac bio je muž Dubravke Mijatović, sreću je pronašao kraj druge

Printscreen Pink

 

Madžgalj je u suzama ostavio ćerku Saru, koju je dobio u vanbračnoj zajednici sa glumicom Dubravkom Mijatović, prijatelje, porodicu, ali i svoju poslednju izabranicu, crnogorsku voditeljku Lanu Sekulić

– Ne pojavljuje se na poslu od kada se sve ovo dogodilo sa Marinkom. Neutešna je. Jako je potresena. Uzela je slobodne dane i koliko znam u skorije vreme neće dolaziti na posao. Teško je podnela celu situaciju jer je za vreme bolesti uvek bila uz njega. Otkako su saznali da je bolestan, nisu se odvajali. Lana je činila sve da mu pomogne, non-stop je bila na relaciji Podgorica-Beograd, a i Marinko je kad god mu je bivalo bolje odlazio kod nje. Sada, bez Marinka, više nije ista. Nije ona još dobro, strašno pati za njim – rekao je pre sedam godina Lanin kolega.

Printscreen

 

Marinko i Lana bili su u vezi nekoliko godina, nakon što se on razišao sa Dubravkom. Često je boravio u Kotoru i uopšte u Crnoj Gori, gde su provodili zajedničke trenutke, a mediji su u to vreme pisali da je lepa Lana trudna, a ubrzo i da je, nažalost, izgubila bebu.

Lana se posle svega povukla se sa malih ekrana, ali i dalje radi na Javnom servisu Crne Gore, kao urednica.

Printscreen

 hellomagazijn.rsprofimedia

Pročitajte još

Opširnije