O ovoj vanbračnoj ljubavi se dugo ćutalo: Poznati pevač nije hteo da ostavi ženu i decu zbog Zorice Brunclik

od strane | mar 2, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Život Zorice Brunclik oduvek privlači pažnju javnosti

Iako Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš važe za jedan od najskladnihih bračnih parova na estradi, i njih su pratili tračevi i spletke. Život Zorice Brunclik oduvek je bio interesantan drugima, a dugo godina se govorilo da je Zorica razvela Kemiša od Vesne Zmijanac.

M.M./ATAImages

Život Zorice Brunclik često privuče pažnju

Kasnije su krenule priče da je Vesna zapravo bila u nekoj šemi sa Draganom Stojkovićem Bosancem, što su zatim oboje demantovali.

Ali sve je na kraju zabiberio, sada već pokojni Novica Zdravković koji je pre smrti za Scandal izneo šokantne tvrdnje.

“Ma kakav trougao? To je bio petougao, šestougao, šta znam, pravi haos! Ni ne znam da su Kemiš i Vesna bili venčani, niti šta je bilo i da li je bilo između njih. Mislim da je jedina istina da su se Kemiš i Vesna rasturili zbog Zorice Brunclik.

Pa ceo Beograd, cela estrada, cela stara Jugoslavija je brujala o tome, nije to bila nikakva tajna. Malo je komplikovana cela ta priča.

Ata images

Zorica je bila već u drugom braku sa Ljubom Kešeljem, ali je bila i u šemi sa Zoranom Kalezićem. Ipak, Zoran Kalezić nije bio spreman da zbog Zorice ostavi suprugu Veru i dvoje male dece. Kalezić je nju ostavio i upoznao je sa svojim drugom, harmonikašem Kemišem i ona se u njega zaljubila!

Pročitajte Branislav Lečić zamalo umro na sceni – Monasi sa Hilandara mu rekli za magični lek za izlečenje

Kemiš je zbog Zorice ostavio Vesnu, a Zorica zbog njega ostavila Kešelja! To je onako, najkraće rečeno. Bilo je tu još zavrzlama, ali, bilo pa prošlo. Zaljubila se žena, Bože moj, dešava se… Uopšte ne shvatam u čemu je sad problem kad svi na estradi to znaju.

Rajko Ristić

Miloš Bojanić je Zorici na Farmi rekao: Nemoj da ja počnem da pričam o Kaleziću”, ispričao je Novica svojevremeno dodao da Zorica nema zašto da se ljuti.

Sve i da nije bilo tako, kako je Novica za života tvrdio, na kraju se sve lepo završilo! Kalezić se vratio ženi, Kemiš se razveo od Vesne, Zorica od Kešelja, Vesna Zmijanac je na kratko ostala sama, a Zorica Brunclik i Kemiš su se venčali. Iako su iza sebe imali po dva zvanična braka i petoro dece, život Zorice Brunclik je bio uz Kemiša, a njih dvoje našli su sreću jedno uz drugo. Novica Zdravković nikada nije izneo dokaze za svoje tvrdnje i sve je ostalo na nivou estradnih traceva

Pročitajte Ovako izgleda kuća u kojoj je sve u znaku ljubavi: Zorica i Kemiš otvorili vrata svog doma (video)

Oženio se i Ljubo Kešelj pevačicom Senom Ordagić i uživa u tom braku i danas. Zoran Kalezić se posle smrti supruge Vere ponovo oženio, ali bolest ga je nažalost odnela prerano… Bosanac je i dalje u srećnom braku sa suprugom Dunjom koja je njegova ljubav iz gimnazijskih dana. Vesna Zmijanac se posle Kemiša udala po drugi put za Vladu Jovanovića i dobila sa njim ćerku Nikoliju, pa je usledio još jedan razvod.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije