Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara: Kvadrat Merkura i Urana će izazvati razdražljivost

od strane | feb 11, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara započeće harmoničnim aspektom Venere i Neptuna, a to će doneti pojačanu intuiciju i dublju povezanost sa voljenim osobama. 

Sfere osećanja i romantike će se posebno aktivirati kod Rakova i Škorpija koji će biti skloni ljubavnim intrigama i neočekivanim seksualnim odnosima. Strelčevi će uspeti da reše dugogodišnje probleme sa svojim partnerima ili udvaračima. Blizanci i Devica će naći zajednički jezik sa onima od kojih zavisi njihov napredak u karijeri ili profesionalni uspeh.

Konjukcija Marsa i Plutona u sredu će uticati na Ovnove i Škorpije koji će osetiti snažan nalet energije. Greške u poslovanju su moguće za Device i Bikove koji bi trebalo da smanje poslovnu aktivnost bar nekoliko dana. Prema horoskopu, rizici od trovanja i povrede će biti tipični za Vage, Ribe, Blizance i Strelčeve.

Harmonični sekstil Merkura i Hirona će posebno uticati na Blizance i Device koji će imati pojačanu radoznalost i želju za novim stvarima, pa će moći da ostvare napredak u radu, učenju i poslu. Za Strelčeve, aspekt Merkura i Hirona će doneti zanimljive mogućnosti da se izraze u kreativnim hobijima.

Kvadrat Merkura i Urana će izazvati rasejanost i izvesnu razdražljivost kod Vodolije i Jarca kojima se ne preporučuje da se bave poslovima, proračunima i analitikom. Blizanci i Device moraju da se potrude da iskontrolišu svoje emocije, naročito kada razgovaraju sa strancima. Lavovi i Ovnovi treba da pripaze da ne pokvare svoju reputaciju zbog nedoličnog ponašanja.

Nedelja će se završiti konjukcijom Venere i Plutona što će kritično delovati na veze koje stagniraju. Bik, Vaga i Ribe će doživeti određene poteškoće sa partnerima koji će morati da preispitaju osnove svojih romantičnih odnosa. Pokazujući neozbiljnost u vezama, neki će izazivati nezadovoljstvo i ljubomoru, a ponekad i osvetu napuštenih ili uveređenih obožavalaca.

Ovan (21. mart – 20. april)

Neozbiljno ponašanje je nešto što će obeležiti ovu nedelju jer ćete želeti da odbacite trenutne probleme. Ipak, početkom nedelje ćete morati da uložite više truda kako biste obezbedili zabavu i zadovoljstvo za vikend. Mnogi od vas će tražiti novi posao ili jednostavno način da zaradite više novca. Predstavnici znaka koji su u vezi će provesti romantičan vikend sa partnerom, a oni koji su sami će imati nove udvarače. Zdravlje će biti stabilno.

Bik (21. april – 20. maj)

Bikovi će krajem nedelje morati da obrate posebnu pažnju na zdravlje jer su moguće prehlade, alergije i druga stanja endokrinog sistema. Na profesionalnom planu će prvi deo nedelje biti uspešan, ali posle srede bi trebalo da se smanji poslovna produktivnost, ali i da budete oprezniji sa finansijama. Vikend je poželjno da provedete u mirnom okruženju. Takođe, bićete primorani da rešavate neke probleme u odnosima sa ljudima.

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara: Blizanci (21. maj – 20. jun)

Za Blizance će ova nedelja biti veoma aktivna. Na profesionalnom planu nećete imati mnogo slobodnog vrewmena jer će se od vas zahtevati koncentracija. Odnosi sa voljenima će pasti u drugi plan, pa će njihovo nezadovoljstvo krajem nedelje biti u potpunosti opravdano i zasluženo. Da biste ispravili situaciju, moraćete da se iskupite uz pomoć poklona ili organizovanja zajedničkog vikenda. Finansijska situacija i zdravlje će biti stabilno.

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi će tokom cele nedelje biti skloni držanju moralnih predavanja. Oni koji imaju poziciju šefa će mučiti svoje podređene predavanjima o tome kako da budu uspešni. Ovu osobinu će oni pokazati u romantičnim vezama, ali će to u ovom odnosu dovesti do potencijalnog sukoba. Najbolja taktika bi bila uzdržanost. Zdravlje će biti stabilno, a rizici u finansijskom sektoru takođe obećavaju da će biti minimalni.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će osetiti povećanje energije i optimizma koji će biti povezani sa kreativnim ispunjenjem i profesionalnom sferom. Krajem nedelje će se pojaviti novi udvarači, pa će Lavovi imati priliku za nezaboravne susrete. Što se tiče finansija, preporučljivo je da budete oprezni u prvoj polovini nedelje. Pokazivanje nedoslednosti u svojim emocijama tokom vikenda može donekle pokvariti vašu reputaciju u bliskom krugu osoba i prijatelja. Biće povećan rizik od povreda, pa budite oprezni.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device će veoma efikasno i brzo rešavati sve stvari, posebno one koje su vezane za studiranje, unapređenje profesionalnih kompetencija i karijera. Oni koji se bave finansijama moraju biti oprezni jer će rizici od grešaka i dobijanja netačnih informacija biti veoma visoki. Na romantičnom planu će se od vas zahtevati nestandardni pristup i rešenja koja će pomoći da značajno poboljšate odnose sa partnerima. Zdravlje i finansije će biti stabilne.

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara: Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage će početak nedelje provesti pozitivno i skladno. Na polju ljubavi će sve izgledati savršeno. Mnogi predstavnici znaka će biti posebno skloni empatiji i pojačanoj intuiciji. Ipak, na kraju nedelje postoji pretnja da će se raspoloženje promeniti, a Vage će morati da donesu važne odluke u vezi sa promenama u ličnom životu. Na profesionalnom planu će oni koji se bave kreativnim projektima, zauzeti prve pozicije. Finansije će zahtevati racionalan pristup i štednju, a zdravlju treba posvetiti posebnu pažnju u drugoj polovini nedelje.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će biti primorane da se brzo snalaze, a pojedini predstavnici ovog vodenog znaka će pokazivati snagu i aktivnost. Zahvaljujući tome, mnogi će veoma efikasno uspeti da rešavaju profesionalne probleme, a da se istovremeno kreću ka drugim ciljevima. Na romantičnom planu, Škorpije će biti vrlo neozbiljne, ne obavezujući se ni na kakve obaveze ili obećanja. Finansije će biti odlične, a što se zdravlja tiče bolje je unapred preduzeti preventivne mere u vezi sa hroničnim bolestima.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Za predstavnike ovog znaka, nedelja obećava da će doneti uspeh u kreativnim poduhvatima i bogate izglede u pogledu finansija. Mnogi predstavnici znaka će moći značajno da poboljšaju svoju finansijsku situaciju ili da steknu nove izglede za bogaćenje. Romantična sfera će biti aktivna tokom druge polovine nedelje kada će mnogi pronaći interesantne obožavaoce koji obećavaju vezu, a vikend proveden sa partnerom će uneti dašak inspiracije ukupnom pozitivnom raspoloženju.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevima se savetuje poseban oprez i povećana pažnja prema finansijama tokom cele nedelje. Rizici od grešaka mogu biti veoma visoki, a ispravljanje grešaka bi moglo oduzeti mnogo dragocenog vremena. Preporučljivo je da provedete vikend kod kuće, pomalo se izolujući od svih. Što se tiče ljubavi, ovo bi moglo malo destavilizovati Jarčeve, ali to ne mora biti u negativnom smislu. Zdravlje će biti stabilno.

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara: Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će u drugoj polovini nedelje biti sklone razdražljivosti i nestrpljenju, pa bi bilo najbolje da prvi deo provedu u radnim procesima kako bi imali dovoljno vremena da to urade. Slično raspoloženje će vladati i sa prijateljima i istomišljenicima, kao i sa romantičnim partnerima. Ukoliko nemate prostora da budete sami, onda bi bilo najbolje da se posvetite šetnjama u prirodi i čitanju knjiga. Takođe, neophodno je da obratite pažnju na svoju ishranu jer pravilna ishrana može poboljšati vaše blagostanje, pa čak i raspoloženje.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribama će ova nedelja doneti zanimljive događaje iz oblasti romanse i veza. Početkom nedelje bi mogli da vam se jave dugogodišnji udvarači koji su nestali na nekoliko meseci. Neki će imati priliku da obnove odnose. Moguće je da ćete osetiti promene u profesionalnoj sferi, ali finansijska sfera će ostati stabilna. Zdravlje će biti nestabilno jer će zavisiti od emocionalnog raspoloženja znaka.

CentralITAlliance/GettyImagesPlus

NAJČITANIJE SA MARIECLAIRE.RS

Nastavite da čitate

Opširnije