Najlepše kratke frizure za kovrdžavu kosu

od strane | feb 22, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Kratke kovrdžave frizure su prosto neodoljive – seksi i mladalačke. A koje su najlepše kratke frizure za kovrdžavu kosu?

Ako imate kratku kovrdžavu kosu, ključno je da pronađete dobrog frizera koji će znati kako da vas ošiša i kreira lepu, modernu frizuru koja će istaći vaše crte lica na najbolji način. Nastavite da skrolujete ako vam fali inspiracije za prelepu frizuru.

Okrugla frizura

Zaobljeni slojevi daju ovoj frizuri otmen i prefinjen izgled. Osušite frizuru na vazduhu, a prethodno nanesite prozvod za stilizovanje lokni.

Kovrdžavi bob do brade

Jedna od najlepših i najženstvenijih frizura za kratku i kovrdžavu kosu. Lako se održava, tpa je idealna za žene koje svako jutro žure na posao i nemaju mnogo vremena za stilizovanje kose.

Moderna kratka frizura sa sedu kovrdžavu kosu

Savršena frizura za srdovečne dame koja skida godine. Otmena je, ženstvena i prelepa. Samo se postarajte da dobro negujete i nahranite kosu, jer seda kosa je po prirodi suva, pa joj treba pružiti dodatnu hidrataciju.

Frizura s upadljivim razdeljkom sa strane

Kovrdže do ivice brade, s bočnim razdeljkom deluju mladalački i razigrano. Idealna frizura za gustu, kovrdžavu kosu.

Ultra-kratka frizura sa šiškama

Ako želite ovakvu frizuru, trebaće vam dobra četka za stilizovanje. Moderna, mladalačka i prosto neodoljiva frizura.

Bob sa savršenim loknama

Za ovakvu frizuru, treba vam baš dobar frizer. I savršeno definisane lokne. Vredi truda… Ovo je ubedljivo jedna od najlepših frizura.

Elegantna frizura

Ako imate prirodno kovrdžavu kosu, onda ste prava srećnica jer lako i sami možete da napravite ovu prelepu, otmenu frizuru koju možete nositi i u svečanim prilikama. Samo prethodno nanesite sredtsvo za stilizovanje kovrdžave kose i podignide kosu šnalicama.

Kovrdžavi bob sa kratkim šiškama

Prelepa frizura koja nije zahtevna. Ako se lepo ošiša, skoro da i ne zahteva ni minimum vremena za stilizovanje. Bitno je samo da negujete kosu i nakon sušenja nanesete proizvod za definisanje kovrdža.

PIKSEL/gettyimages.com

NAJČITANIJE SA MARIECLAIRE.RS

Opširnije