Moka Slavnić u osmoj deceniji našao ljubav: U pitanju je dve i po decenije mlađa dama, svi je znate FOTO

od strane | apr 3, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Devojka Moke Slavnića od njega je mlađa dve decenije

Zorana Moku Slavnića javnost pamti kao legendarnog košarkaša koji svojim umećem donosio mnogo pobeda reprezentaciji stare Juge. Međutim, ovih dana njegova glavna titula je otac Zvezdana Slavnića, kontroverznog učesnika „Zadruge“ 6.

Pročitajte: Haos će tek uslediti – Moka Slavnić ulazi u Zadrugu, od cifre koju će zaraditi će vas zaboleti glava

Foto: Ata images

I dok bije Zvezdanove bitke dok je on unutar Bele kuće, izgleda da mu se osmehnula sreća. Kažu da ljubav ne zna za godine, a to misli i legendarni košarkaš. On je, naime, upravo potvrdio da je njegovo srce osvojila znatno mlađa izabranica.

U 74. godini sam u raju. Ne želim više da pravim greške, našao sam nešto i pitam se kako je ona to mene našla. Ona je jedna viđena i poznata dama. Kažem joj da su me i druge volele, ali ona to čini snažnije, drugačije i koloritnije. Njoj prija što brine o meni, ja to cenim. Razume me. Ona je solista Narodne opere u pozorištu, gde meni da dopadne takva diva. Jedna od stvari koja me je kupila kod nje je ta što je ona odmah skočila da se uplati Zvezdanovoj majci boravak u domu. Ona je godinu dana starija od Zvezdana. Malo mi je krivo što između nas nije razlika 30 godina – otkrio je Slavnić za domaće medije.

Pročitajte: Moka Slavnić ulazi u Zadrugu – Ani neće biti dobro zbog onoga što će učiniti

Ata images

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Hellomagazin.rs

FOTO: Ata images

Opširnije