Milica Todorović o novom dečku, pa potkačila bivšeg Strugara: „Konj nas je smuvao, konj nas je rastavio“

od strane | mar 15, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

N. L.

Pevačica je prokomentarisala svoju izjavu da je nju i Petra Strugara upoznao konj.

Foto-kolaž: Mileta Mirčetić, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Todorović nakon raskida sa glumcem Petrom Strugarom ponovo uživa u ljubavi, sa bivšim manekenom Lazarom, a sada je jednom izjavom „pecnula bivšeg“.

Naime, Milica je u gostujući kod Cece u emisiji potkačila bivšeg i to zbog konja.

U delu emisije, koji je posvećen medijskim naslovima, pevačica je prokomentarisala svoju izjavu da je nju i Petra Strugara upoznao konj.

Pevačica i glumac su vezu otpočeli nakon što su se upoznali na snimanju Miličinog spota za pesmu „Ljubav manje“. Milica je pozajmila njegovog konja za potrebe spota, a nakon toga je poslala Petru poruku na Instagramu.

– Napisala sam mu „Lep ti je konj“, tako smo se upoznali. Ali eto, konj nas je smuvao, konj nas je i rastavio! On je po ceo dan bio sa konjima – rekla je Milica u emisiji „Ceca show“.

Milica je otkrila ko je njen novi momak o kom javnost ne prestaje da bruji.

Sadašnji dečko je trener u konjičkom klubu. Ja od konja ne mogu da pobegnem, definitivno, prate me – rekla je kroz osmeh Milica.

Dodala je i da ima podršku roditelja i da joj je želja da se ostvari kao majka.

– Sve nešto planiramo, ali sve je kako veliki kreator kaže. Ja bih volela, u godinama sam kada mi biološki sat traži da se ostvarim kao majka i ja bih to volela – iskreno je rekla pevačica.

(Telegraf.rs)

Opširnije