Milan i Haris su prošlost, Rada Manojlović uhvaćena kako se ljubi s novim dečkom (foto i video)

od strane | feb 28, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dečko Rade Manojlović snimljen u njenom društvu

Pevačica Rada Manojlović nakon raskida sa kolegom Harisom Berkovićem ljubavni život krila je od očiju javnosti, govoreći da nema partnera, te da najbolje funkcioniše kad je sama. Da dečko Rade Manojlović ipak postoji otkrila je ekipa emisije “Paparazzo lov”

PAPARAZZO LOV PRINTSCREEN

Ekipa “Papraco lova” snimila je Radu sa novim dečkom, čiji identitet za sada nije poznat javnosti. On je vozio pevačicu, a kada joj je izneo stvari, poljubili su se na putu.

Pročitajte Miroslav upoznao vanbračnog sina, ne zna se ko je bio emotivniji – Mirjana ispričala detalje susreta

– Moj ljubavni status je isti. Ne mogu da otkrijem. Ja ćutim, al’ kad budem progovorila… Predstavljam uskoro nove pesme, i novog-starog dečka – rekla je pevačica pre godinu i po dana, ali je nepoznato da li je mislila na dečka koga je upravo ljubila.

PAPARAZZO LOV PRINTSCREEN

Prva Radina javna veza bila je sa Milanom Stankovićem, sa kojim je posle raskida ostala u prijateljskim odnosima.

– I dan danas sam sa njim prijatelj eto koliko je prošlo od našeg raskida, više od 10 godina. Mi smo odrasli zajedno. Mi smo od 2007. godine zajedno, i ja sam tako razmišljala, što baš on, što baš ja, mi smo bili nespojivi, nebo i zemlja. On mlađi, tinejdž zvezda, ja starija, čist folk, gruvam Silvanu, on je već Majkl Džekson, svima smo bili nespojiv par, ali smo mi imali psihološku nit, zato smo mi i dan danas najbolji prijatelji jer naše duše se znaju. Na istim smo mi talasnim dužinama. To je bila jedna ljubav, prava.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, PAPARAZZO LOV PRINTSCREEN

Opširnije