Mesečni horoskop za april 2023. donosi nam astrolog Helena Cupać

od strane | apr 1, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Mesečni horoskop za april 2023. Bikovima donosi idealan period za ljubav, a Vodolijama poslovni uspeh. A šta vas očekuje tokom aprila?

Ovan

Dragi Ovnovi, pred vama je period u kojem ćete se maksimalno posvetiti karijeri i svojoj reputaciji, ali budite spremni i na kompromise koje ćete morati napraviti ukoliko želite brže doći do rezultata. Mogući su sukobi u okviru porodice. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je u prvoj polovini meseca harmoničan, ali se pripazite provokacija od sredine meseca. Ukoliko ste slobodni, flertujete sa osobom vatrenog temperamenta i privlačite veliku pažnju. Moguće su glavobolje.

Bik

Dragi Bikovi, povoljni aspekti će vam doneti nekoliko sedmica predaha, odnosno, ulagaćete manje napora u radne obaveze i s lakoćom prevazilazite prepreke. Ipak, poslednja sedmica meseca može doneti izazovne kontakte s okolinom. Ukoliko ste u vezi ili u braku, svaku vrstu nesporazuma možete razjasniti tokom aprila. U odnos se vraća osećaj bliskosti. Ako ste slobodni, druga polovina meseca je veoma povoljna na ljubavnom planu. Pojačan apetit.

Mesečni horoskop za april 2023.- Blizanci

Dragi Blizanci, pritisak popušta i sada sledi jedan mirniji period, na svim poljima, za vas. Fokusirani ste na finansije i ovde se javlja velika motivacija za poboljšanje na ovom polju. Međutim, očekuju vas troškovi na koje ne računate. Ako ste zauzeti, nešto ste povučeniji u odnosu na partnera, što bi moglo izazvati sumnju u drugoj strani. Potrudite se da to prevaziđete. Ukoliko ste slobodni, skloni ste idealizaciji osobe praktičnog karaktera. Druga polovina meseca je povoljna za društveni život i samim tim, promenu emotivnog statusa. Povedite računa o načinu ishrane.

Rak

Dragi Rakovi, pred vama je veoma izazovan, dinamičan ali i produktivan period. Zauzimate borben stav, koji će povremeno izazvati neželjene reakcije okoline, što vas neće previše remetiti. U kontaktu sa autoritetima budite oprezni, naročito u drugoj polovini meseca. Moguća promena pozicije. Ukoliko ste u vezi ili u braku, pripazite se svojih emotivnih reakcija koje sada mogu biti veoma burne i time izazivate razdor u relaciji. Slobodni pripadnici vašeg znaka, preko bliskih ljudi, konkretno prijatelja, mogu upoznati osobu koja je materijalno orijentisana. Čuvajte se povreda.

Lav

Dragi Lavovi, preporuka je da u narednim danima sputate svoje strahove i blokade koje se mogu javiti usled nestabilne poslovne situacije. Ne odlažite obaveze, jer, pored toga što će se nagomilati, izazvaćete nezadovoljstvo kod saradnika. Ako ste u vezi ili u braku, partner brine zbog ličnih finansija i sada je na vama da pružite podršku. Ukoliko ste slobodni, vaš fokus je isključivo na poslovnom segmentu i ostaje vrlo malo prostora za zadovoljstvo. Nervoza i nesanica.

Mesečni horoskop za april 2023.- Devica

Drage Device, tokom narednog perioda vi ćete se posvetiti svojim planovima i sigurno je da ćete veliku većinu i realizovati baš u aprilu. Zbog nekih stavova se možete sukobiti s jednim od prijatelja, a preporuka je da ne ulazite u rasprave u većim grupama ljudi. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilan i unosite strasti u relaciju. Slobodni pripadnici vašeg znaka u tokom aprila mogu sresti sudbinsku osobu. Zdravlje je stabilno.

Vaga

Drage Vage, tokom narednih nekoliko sedmica vi ćete biti izloženi pritisku od strane autoriteta ali ćete istovremeno i sami izvršiti presiju na sebe u želji da napravite korak dalje u karijeri. Moguće su nove poslovne ponude na samom kraju meseca. Ako ste u vezi ili u braku, partner će biti veoma nervozan i na vama je sada da balansirate između svojih i njegovih potreba. Takođe, izbegavajte ozbiljne teme. Ukoliko ste slobodni, druga polovina meseca može doneti ukazak u vezu sa osobom na visokoj poziciji. Prekontrolišite urinarni trakt.

Škorpija

Drage Škorpije, iza vas je veoma buran period, u kojem ostavljate brojne krize i sledi period regeneracije. Imate volju da uzmete stvari u svoje ruke i da se izborite za svoju sudbinu, na poslovnom planu. Ako ste u vezi ili u braku, partner je sklon provokacijama i promenama raspoloženja. Ne padajte na izazove. Ukoliko ste slobodni, veća društvena aktivnost donosi mogućnost promene emotivnog statusa. Zdravlje je u redu.

Strelac

Dragi Strelčevi, u narednim danima ćete se potruditi da rešite, odnosno zaokružite određena dugovanja, koja ste napravili u bliskoj prošlosti. U vama se javlja kreativnost koju ćete želeti implementirati u posao. Ako ste zauzeti, moguće su vesti o proširenju porodice, a svakako imate potrebu da obnovite emocije sa partnerom. Ako ste slobodni, ulazite u novi emotivni status pa vas očekuju zanimljivi susreti. Zdravlje je stabilno.

Mesečni horoskop za april 2023.- Jarac

Dragi Jarčevi, vreme je za konačnu realizaciju poslovnih planova a to će za neke od vas značiti i kraj nekih saradnji, kojima je, uslovno rečeno, istekao rok trajanja. Mogući su i nove poslovne ponude o kojima ćete dobro razmisliti. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom će trpeti trzavice a druga strana pokazuje nezadovoljstvo zbog nedostatka pažnje. Ukoliko ste slobodni, ne odbijajte pozive za druženje, imaćete dva kandidata na polju ljubavi. Vitalni ste.

Vodolija

Drage Vodolije, vreme je da svu energiju usmerite na poslovni segment. To ćete i uraditi ali teško ćete izbeći sukobe, zbog različitih pogleda na poslovanje u odnosu sa kolegama i autoritetima. Zauzeti pripadnici vašeg znaka u prvoj polovini meseca mogu ući u sukob sa partnerom, ali nakon toga, odnos harmonizujete. Slobodni pripadnici vašeg znaka, preko posla, kolega, upoznaju osobu koja će vam privući pažnju. Osetljiv želudac.

Ribe

Drage Ribe, povoljan aspekt planete akcije na vaš horoskopski znak će vam omogućiti da se temeljno i kvalitetno posvetite poslovnim obavezama. S druge strane, odnos sa nadređenima je zategnut. Ukazuje se prilika za novi izvor prihoda. Ako ste u vezi ili u braku, stabilizujete odnos sa voljenom osobom. Takođe, druga strana popušta u stavovima od kojih do sada nije odustajao. Ako ste slobodni, preko mlađeg člana porodice se može dogoditi novo, interesantno potomstvo. Zdravlje je stabilno.

lepotaizdravlje.rsnatala krechetova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije