Majka se voli najviše na svetu, ali kako deci reći da je njihov tata otišao

od strane | mar 2, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Razvod roditelja Seka Aleksić teško je podnela

Seka Aleksić povremeno obraduje fanove i objavi sliku sa svojom majkom Ibrimom, a onda krenu komplimenti da se ne zna koja je od njih dve lepša. Seka je veoma privržena svojoj majci, a njena neizmerna ljubav naučila ju je kako da čuva svoju porodicu.

Photo: A.H./ATAImages

Majka se trudila, ali razvod roditelja Seka Aleksić je loše podnela

Seki su suprug i sinovi najveća sreća i neizmerno je zahvalna majci što se kao lavica borila za nju i brata Nedžada. Razvod roditelja Seka Aleksić osetila je na svojoj koži kada je imala samo sedam godina, tada ih je otac napustio, a Ibrima je ostala sama sa sinom i ćerkom u Zvorniku.

“Odrastala sam bez oca, ali majka se trudila da to ne osetim. Radila je tri posla kako bi odgajala brata i mene. Nije imala novca za vrtić, pa su nas čuvali baka i deka… Nije da nisam volela da učim, ali mi je pevanje bilo interesantnije. Zato sam uvek bila prosečan đak. Nekad sam godinu završavala dobra, nekad vrlodobra…

Pročitajte Branislav Lečić zamalo umro na sceni – Monasi sa Hilandara mu rekli za magični lek za izlečenje

Društvo iz odeljenja mi je bilo super. Deca me nisu zadirkivala zbog toga što su mi roditelji rastavljeni. Učitelj je odigrao ključnu ulogu u tome. Objasnio im je da u razredu ima i nas čiji su roditelji razvedeni, ali da mi nismo krivi zbog toga. I mama se trudila da nam nadomesti to što ne živimo sa ocem. Ipak, jednu stvar nije mogla da spreči, a to je da mi tata nedostaje“, ispričala je jednom prilikom Seka.

Instagram

Razvod roditelja Seka Aleksić pamtiće zauvek, otac joj je neizmerno nedostajao

Ali, onda je došla još jednu trauma. Pošto je 1992. godine u BiH izbio rat, sa majkom i bratom je izbegla u Srbiju, u Banju Koviljaču. Kao i toliki drugi ljudi, i oni su stigli bez ičega, pa im je škola na korišćenje dala jedu sobu da u njoj žive.

“Bilo je teško! Bila sam mala i nisam znala šta je zapravo rat, ali je promena sredine bio ogroman šok za mene”, priznala je Seka koja je tada prošla i kroz vršnjačko nasilje.

Ali već na kraju osmog razreda Seka se pronašla u muzici odlučila da postane pevačica. Majka je bila šokirana i rekla da to ne dolazi u obzir, ali Seka je kroz prozor bežala u klub da peva. Ipak, njena odluka da prekine školovanje nije mogla tek tako da prođe kod majke, pa je morala da završi bar Frizersku školu u Bijeljini.

Instagram

Otac nikada nije prestao da joj nedostaje, često je mislila o njemu i sanjala je da će se pojaviti na vratima kluba.

Najviše mi je nedostajao kada sam počela da pevam. Očekivala sam da će doći na moj nastup, srećan i nasmejan što me vidi. Bila mi je potrebna njegova podrška. Falilo mi je da vidi da sam uspela.Kada sam se rodila, uzeo me je u naručje i rekao: ‘Ovo je moja Vesna Zmijanac’, jer mu je ona bila oličenje svega najboljeg. Kasnije, kada sam postala javna ličnost, ipak je dolazio na moje nastupe. Jednom mi je rekao: ‘Ma kakva Vesna, ti si bolja’. Želeo je time da me pohvali.

Pročitajte Gde je Veljko, gde su oni dani sreće – Reči Seke Aleksić upućene njenoj svekrvi kidaju dušu

Sa ocem je ipak izgladila odnos. Sve mu je oprostila nekoliko godina pred smrt, a za to je bio zaslužan njen suprug Veljko. Seka je već bolesnom ocu pomagala novčano i sve je činila da mu olakša život. Umro je na Badnji dan, a Seka mu je i ove godine 6.januara uputila molitve i ljubav.

“Iako sam duži životni period bila ljuta na njega jer nas je napustio nekoliko godina pred kraj sam mu sve oprostila. Ostala je zauvek praznina u mojoj duši zbog toga što nije bio tu kada mi je trebao oslonac i sigurnost. U meni su zauvek ostale traume da nisam dovoljno voljena, da ne vredim i da sam za nešto kriva. Sada da mogu vratiti vreme, zagrlila bih tatu snažno i rekla mu da ga mnogo volim. Tata u mojim si molitvama zauvek”, poručila je Seka.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Instagram

Pročitajte i…

Opširnije