Magija je počela: Anastasija objavom sve raznežila, ljubav koju su delili sada je udvostručena

od strane | mar 16, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Objava Anastasije Gudelj raznežilo pratioce

Budući da je sada daleko od svoje porodice, da živi jedan miran i povučen život sa suprugom fudlalerom, Anastasija Gudelj koristi svaki povod da se priseti kako je nekad bilo lepo. Objava Anastasije Gudelj raznežila je sve snjene pratioce, budući da se na fotografiji koju je podelila nalaze svi bliski članovi familije s kojima je u dobrim odnosima i danas.

Ata images

Objava Anastasije Gudelj – Porodica uvek na prvom mestu

Kako je i sama otkrila, magija je počela od malih nogu a ljubav koju su delili između sebe danas je udvostručena. Majka Ceca, njena tetka Lidija, brat Veljko i Helena Ocokoljić dele mnoge zajedničke uspomene zbog kojih su jedna od najbliskijih, poznatih porodica.

Pročitajte Nova promena u Zvezdama Granda – Pored Ane, još jedan član žirija dobio je zamenu

Danas, nakon mnogo godina, kada svi vode odvojene priče, najvažnije je imati uspomene i lepe emocije u srcu,  kako bi se jednog dana putem fotografija prisećali s osmehom. Mnogo je komentara da je Veljko ostao isti, ali se na žalost mnogih, Tasa na fotografiji ne vidi dobro.

Instagram

Objava Anastasije Gudelj – I druga porodica, na prvom mestu

Podsećanja radi, pre nekoliko dana lepa Tasa je na Instagramu podelila fotografiju svog muža i svekra, Nebojše Gudelja, proslavljenog fudbalera i trenera. Naime, ona ih je uslikala kako sede i gledaju u svoje telefone, a uz to je kratko napisala:

Pročitajte Anastasija Gudelj više ne izgleda isto – Duga, smeđa kosa je prošlost FOTO

– Kakav otac, takav sin.

Više od godinu dana šuškalo se da Anastasija  i njena svekrva Olivera nisu u dobrim odnosima. Pošto pevačica nikada nije želela da govori o ovome, sumnje da nešto nije u redu postajale su sve veće. Međutim, Nemanja je jednom fotografijom, na kojoj su Anastasija i Olivera kao i njegova sestra Vanja, demantovao sve u vezi sukoba. Zajedničke fotografije podsetite se putem OVOG LINKA.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije