Ljubavni vikend horoskop za 1. i 2. april: Jarčevi, spremite se na emotivne blokade!

od strane | apr 1, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni vikend horoskop za 1. i 2. april: Bikovi će napredovati u emotivnim odnosima, a Škorpijama se sprema sukobljavanje sa partnerom. Šta se Vama sprema za vikend?

Ljubavni vikend horoskop za 18. i 19. mart

Ovan

Vikend ćete provesti u prijatnom društvu i uspešno ćete stvoriti ljubavnu atmosferu. Veoma je važno da vrednujete tuđa osećanja. Voljena osoba je nestrpljiva da ispunite svoja obećanja. Ako ste sami, osetićete kada je pravi trenutak da zablistate i privući ćete pažnju jedne osobe.

Bik

Tokom vikenda će doći do značajnog pomaka u vašim emotivnim odnosima. Imaćete energije za probleme drugih, pa ćete razgovorima nadoknađivati ono što njima u emotivno smislu nedostaje. Druge osobe će ceniti vašu angažovanost, a to će pomoći i da Vi razvijete bolji emotivni odnos sa Vašim partnerom.

Ljubavni vikend horoskop za 1. i 2. april: Blizanci

Posvetićete pažnju svom izgledu ovaj vikend i to će imati efekta i na suprotan pol. Moguće je da ćete imati prijatan susret sa Vodolijom ili Vagom. Zauzeti Blizanci će zbog ove promene biti obasipani pažnjom partnera. Nemojte da sumnjate u njihove namere, već prihvatite pažnju koja Vam se nudi.

Rak

Imaćete sasvim drugačija interesovanja i želje od svog partnera. Međutim, veoma je važno da zbog toga pokažete svoja osećanja partneru i da unesete malo romantike u Vaš odnos. Ako ste na početku nove veze, budite otvoreni sa svojim namerama. Slobodne osobe očekuje nova ljubavna romansa.

Lav

Zavođenje i dobijanje onoga što želite je jedna od Vaših skrivenih talenata. Moguće je da će Vas preko vikenda iritirati energija nekih ljudi, pa je zbog toga da izbegavate susrete sa ljudima koji Vam ne prijaju. Ostavite se cinizma i razmišljajte pozitivno. Uživajte u provedenom vremenu sa voljenom osobom.

Ljubavni vikend horoskop za 1. i 2. april: Devica

Iskoristite svaki trenutak tokom vikenda. Umesto što na silu pokušavate da promenite nešto u Vašoj ljubavnoj vezi, pokušajte da razumete i saslušate partnera. Ako ste sami, spustite kriterijume za pronalazk idealnog partnera. Samo tako ćete stvoriti mogućnosti za novu vezu.

Vaga

Vikend će Vam proteći u balansiranju između porodice i partnera. Zbog toga ćete imati problema u odnosu sa partnerom jer će se ostavljati zapostavljeno. Ako ste sami, verovatno će Vam prijati vikend proveden u kući. Posvetite vreme sebi, vreme za ljubav će samo doći.

Ljubavni vikend horoskop za 1. i 2. april: Škorpija

Moguće je da ćete se sukobljavati sa partnerom zbog toga što živite u oblacima. Pokušajte da postupate zrelo i da iznesete konkretne namere. Ako ste sami, prijatelji će Vam pomoći da zaboravite brige i da uočite nove prilike i šanse.

Strelac

Strelčevi u vezi će sa partnerom razmatrati ideje kako da poboljšaju zajednički život i unaprede emotivnu vezu. Potrudite se da Vam vikend bude ispunjen zajedničkim aktivnostima. Slobodni Strelčevi će uspeti da osvoje osobu koja ih zanima ako budu postupali mudro.

Jarac

Mogu su emotivne blokade koje će uticati na Vaš odnos sa partnerom. Čak i ako ste sami, želećete da se emotivno distancirate i udaljite od ljudi. Prikupite unutrašnju snagu i naoružajte se strpljenjem. Moguće je da će Vam se uskoro otvoriti put ka novoj ljubavnoj vezi.

Vodolija

Vikend će za Vas biti pun promena raspoloženja. Smenjivaće se Vaša želja sa usamljenošću i želja da se povežete sa ljudima. Istovremeno će se i drugi tako ophoditi prema Vama. Dok ćete jedan dan biti glavna meta udvaračima, već drugi Vas neće primećivati niko sem Vaših bliskih osoba.

Ljubavni vikend horoskop za 1. i 2. april: Ribe

Ako ste sami, tražićete idealnu osobu i nećete pristajati ni na šta manje od toga. Takođe, ako planirate putovanje, moguće je da će te baš tamo upoznati osobu iz Vaših snova. Ribe koje su u vezi, poradiće na odnosu sa partnerom i ojačaće poverenje.

Bobex-73/GettyImagesPlus

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije