Ljubavni horoskop za april 2023. godine

od strane | mar 30, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ovan

Ovaj mjesec neće biti lak za Ovnove. Možda želite više nezavisnosti. Ali zapamtite da je ključ zdrave veze komunikacija i otvorenost. Ako dođe do nesporazuma, odmah o svemu razgovarajte s partnerom. Samci će imati priliku da upoznaju zanimljivu osobu. Ovaj mjesec se takođe može opisati kao razdoblje rasta u svim područjima života, uključujući i romantična.

Bik

Bikovi koji su u dugim vezama poželjeće zajedno da odu na putovanje. Sada možete sigurno da pravite planove za budućnost. April će biti dobro vrijeme za unutrašnji rast. Samci, imaćete priliku da upoznate nekoga ko dijeli vaša interesovanja. Ali nemojte da požurujete ​​stvari, pustite da se veza razvija prirodno.

Blizanci

April će vam donijeti mnogo prilika koje će vam omogućiti da uspostavite kontakt sa zanimljivom osobom. Najvažnije je da se ne bojite da izađete iz svoje zone komfora, dajte sebi priliku da upoznate ljude i isprobate nove stvari. Blizanci koji su u vezi moći će da učvrste odnos s partnerom, pa čak i dosegnu novi nivo. U slobodno vrijeme vrijedi isprobati zanimljivu zajedničku aktivnost, na primjer, da posjetite izložbu ili odete na kraći izlet.

Rak

Rakovi mogu da postanu otvoreniji i samouvjereniji u aprilu. Ne zaboravite da se brinete za svoju voljenu osobu, kao i da iskreno izrazite svoja osjećanja i emocije. Ako imate nedoumice oko toga kako bi veza trebalo da se razvija, april će biti dobro vrijeme da raščistite stvari i pronađete odgovore. Ovaj mjesec je takođe povoljan za pronalaženje novih poznanstava.

Lav

U aprilu će Lavovi lako pokazati svoju romantičnu stranu u odnosu na voljenu osobu. Ovo je odlično vrijeme za uživanje u sastancima i putovanjima. Samci će moći da upoznaju zanimljivu osobu. Ljubavni horoskop za april 2023. kaže da će oni koji žele da zasnuju porodicu taj san moći da ostvare u bliskoj budućnosti. Ali promjene se neće dogoditi same od sebe, trebaće truda.

Djevica

U bliskoj budućnosti za Djevice će započeti doba istine. To znači da će svi trikovi i manipulacije biti otkriveni. Ali ne bi trebalo da brinete, jer će takvi događaji donijeti samo koristi. Oni koji su bili u teškim vezama konačno će ih moći prekinuti i skinuti teret sa sebe. Srećni parovi postaće još bliži. Djevice koje su nedavno doživjele raskid upoznaće osobu koja će da ih cijeni i poštuje.

Vaga

Za Vagu je vrijeme za promjene. U aprilu će iz njihovih života otići svi koji ih nisu cijenili i zbog kojih su se osjećali loše. Možda bolje da prespavaju mjesec. Razvod neće biti najprijatniji, ali će vam omogućiti da se riješite pasivne agresije. Nemojte žaliti zbog impulsivnih odluka, one će vam dugoročno pomoći da postanete srećniji. Oni koji su u vezi moraju da budu sposobni da pronađu ravnotežu između svojih želja i partnerovih potreba.

Škorpija

U bliskoj budućnosti moguće su velike promjene u životu Škorpija. Najvjerovatnije će problemi biti povezani s povjerenjem. Ali nemojte donositi ishitrene odluke. Budite oprezni i ne zaboravite da podijelite svoje misli s partnerom. U slučaju sukoba sasvim je moguće riješiti ga mirnim putem. Ako ste u potrazi za ljubavlju, ovo razdoblje je dosta povoljno. Škorpije će uskoro moći da upoznaju osobu koja će im unijeti puno radosti i energije u život.

Strelac

U aprilu bi Strelac mogao da ima jaku želju za pronalaskom novih poznanstava. Ipak, budite oprezni jer se možete naći u teškoj situaciji kada budete morali da donosite odluke vezane za vašu trenutnu vezu. Vaš partner se može osjećati inferiorno, stoga morate biti krajnje iskreni s njim. Samo u ovom slučaju biće moguće prevladati poteškoće i ojačati odnos.

Jarac

Horoskop kaže da je ovog aprila za Jarce posebno važno da budu iskreni i otvoreni u odnosima. Nemojte se bojati da izrazite svoja osjećanja i iskustva i da ih podijelite s partnerom. Ako ste dugo u vezi i osećate da se strast smirila, sada je vrijeme da je vratite. Oni željni ljubavi imaće priliku da upoznaju zanimljivu osobu na kulturnim događajima. Takođe, ne odbijajte učestvovanje na seminarima ili konferencijama jer ćete tako steći zanimljiva poznanstva.

Vodolija

Vodolije će uskoro imati priliku za potencijalnog partnera. To može biti neko koga poznajete ili potpuno nova osoba. Možete ga upoznati onlajn ili na nekom događaju. Glavna stvar je ne bojati se da napravite prvi korak. Ako ste već u vezi, vrijedi više vremena provoditi s partnerom. Možete pripremiti romantičnu večeru ili nešto pokloniti bez razloga.

Riba

Ribe mogu da imaju probleme u komunikaciji s voljenom osobom. Ali, ovo je razdoblje izvrsno za riješavanje sukoba i pronalaženje kompromisa. Ali za izgradnju zdrave komunikacije važno je ostati iskren i ne bojati se da pokažete ranjivost. Ribe takođe moraju da odluče šta tačno očekuju od veze. Uopšte, april će biti dobro razdoblje za ugodne promene, prenosi City magazin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Opširnije