Ko će upoznati ljubav svog života do kraja marta: Horoskop najavljuje sudbinskog partnera

od strane | mar 5, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ko će upoznati ljubav svog života do kraja marta? E, to će nam otkriti horoskop. A zvezde su baš naklonjene pojedinim horoskopskim znacima. 

Ako pripadate jednom od dole navedenih znakova, verovatno više nećete biti sami. Mart donosi sjajne trenutke u vašem ljubavnom životu i verovatno će vam pomoći da pronađete sudbinskog partnera, kojeg ste dugo čekali. Nastavite da skrolujete ako želite da saznate jeste li i vi među tim srećnicima.

Vodolija

Horoskop predviđa da će vam mart biti prilično romantičan i ispunjen ljubavlju, a razlog nije samo taj što se Mars nalazi u vašem znaku. Imaćete puno sreće u ljubavi ovog meseca zato što se nekoliko planeta polako okuplja u vašem 2. polju. Prvo će će se Venera preseliti u Ribe 12. u mesecu, a zatim Mars, 23. koji će vam dati dovoljno strasti, ali i fleksibilnosti. Velike su šanse da ćete u martu upoznati ljubav svog života.

Devica

Ovog meseca imate najviše šansi za upoznavanje sudbinskog partnera, jer ćete izuzetno biti raspoloženi za ljubav. Planetarni aspekti su takvi da postoje svi uslovi za ulazak u ljubavnu vezu iz bajke. Ako već imate partnera, onda je velika verovatnoća da ćete se ovog meseca odlučiti za venčanje ili za zajednički život. Ovog meseca, samopouzdanja vem neće faliti.

Škorpija

Sa Venerom (osim Sunca i Merkura) u 5. polju, od 12. i Marsom od 23, imate sve uslove da izgradite lep odnos sa nekim koga ćete upoznati ovog meseca. Ako ste već upoznali nekog, ovog meseca će se vaš odnos učvrstiti i oboje ćete želeti da što više vremena provodite zajedno. Strast i pozitivna energija prosto će vas preplaviti i dati snagu da s lakoćom prebrodite sve poteškoće s kojima se budete susretali u ostalim oblastima života.

Lav

Dragi Lavovi i vi ovog meseca možete upoznati ljubav svog života, jer će se jedna po jedna lična planeta useliti u vašu 8. kuću, čineći vas veoma privlačnim suprotnom polu, a istovremeno će vam biti pojačan libido. Ceo mart obeležiće pojačana strast i vatrene noći koje ćete dugo pamtiti.

YakobchukOlena/gettyimages.co.uk

Opširnije