„JA SAM BIO DOBAR SARADNIK, TI DOBRA LJUBAVNICA“ Rasta isprozivao Vesnu Đogani, pripretio tužbom i nazvao je BEDNICOM!

od strane | feb 17, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Stefan Đurić Rasta reagovao na izjavu Vesne Đogani

Izvor: MONDO/Uroš Arsić, ATA Images, Antonio Ahel

Vesna je istakla da je tokom saradnje sa Rastom „bilo dosta problema“: „Mi jako dugo pravimo pesme, ovi novi klinci ne rade jako dugo pesme i zato sve to kratko traje. Oni su generacija koja reciklira. Bilo je dosta problema, zato što, mi kad smo ušli u studio, mi smo zamislili da to zvuči tako, došli smo po pesmu, a onda se on u međuvremenu zaljubio, on je upoznao Anu i otišli su na Tajland, i on kad se vratio nije više bio isti čovek. On je pre toga bio divan saradnik. Posle toga ništa nije hteo da menja, ja nisam zadovoljna sa refrenom, mi dalje ne možemo da radimo ako ti nećeš da menjaš, a on tvrdi da mi ne razumemo to što je on uradio. I on je rekao da je to finalno, onda je Đole rekao okej, koliko ti dugujem, izvoli i to je to. I pesma u fioku“, rekla je Vesna Đogani u za „WTF Radio“.

Sada se Stefan Đurić Rasta oglasio na Instagramu i žestoko isprozivao Vesnu Đogani.

Ja sam ‘nekad’ bio dobar saradnik, a ti samo dobra ljubavnica celi život. Zaboravila si da niste uspeli da izvedete nijednu od tri ponuđene pesme. Naći ću ih da čuju ljudi da ste ipak vi kavez igrači kod kojih je zalutao mikrofon. Ogavno je kako ste kivni na naš uspeh. Žao mi te, i tebe i ljubavnika. I da ne znam šta je tebi tvoj ljubavnik rekao, ali pare videli nismo, a bojim se ni ti. Rešite to međusobno, jer ću istog momenta da vas tužim za ove klevete. Bednice“, napisao je Rasta.

Izvor: Instagram/stefanrasta

 BONUS VIDEO:


Pogledajte

03:03

„NISU MI VEROVALI DA ĆU GLUMITI DŽEJA!“ Alen Selimi koji tumači ulogu poznatog pevača: Nisam znao KAKO JE TEŠKO ODRASTANJE IMAO

Izvor: Kurir TV

Izvor: Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Opširnije