Istina nije mogla dugo da se krije: Komšije nisu štedele Kemiša, a o Zorici su tek svašta rekle

od strane | feb 9, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Komšije Zorice Brunclik otkrile istinu o njoj i Kemišu

Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. A, da li zaista žive u slozi i ljubavi kao što izgleda otkrile su komšije Zorice Brunclik koje su imale štošta da kažu o slavnom paru. Većina bliskih komšija s njima se ne druži, ali kažu da uvek s njima pristojno popričaju kada se sretnu.

Ata images

– Oni uglavnom iz svog dvorišta izlaze autom pa ih retko viđamo da šetaju po kraju. Čujemo ih kada su ispred kuće ili na terasi uživaju, često su im tu deca. Dobro se slažu i njihova deca iz prethodnih brakova, deluju kao skladna porodica – rekao je jedan komšija.

Pročitajte Ovo je omiljeno Kemiševo jelo, a Zorica ga priprema bolje od svih – Idealno je za hladne dane 

Devojčice koje su se igrale na obližnjem igralištu kažu da svi znaju gde je kuća Zorice Brunclik i da joj često deca, kada se vraćaju iz škole, traže autogram. Gospođa u jednoj obložnjoj radnji, gde Kemiš i Zorica dođu po neke sitnice, ističe da su “zabavan par”.

Ata images

Iako Kemiš, kako tvrde, s njima više razgovara, i o njemu nisu štedeli lepe reči, o divi narodne muzike su imali da kažu koju reč više nego o virtuozu na harmonici.

Komšije Zorice Brunclik otkrile kakva je Kemiševa supruga

– Zorica i posle toliko godina deluje kao neko razmaženo dete i to joj tako simpatično stoji. Ona se naduri na Kemiša poput deteta, digne nos i frkće, pa to sve nasmeje čak i njega – rekla je Natalija.

ATA images

Komšije kažu da viđaju mnoge javne ličnosti kada dolaze jer je studio harmonikaša u sklopu kuće, prenosi Blic.

– Dolaze i odlaze javne ličnosti. Čujemo ponekad samo kada Zorica zapeva dok Kemiš svira harmoniku jer to verovatno rade u dnevnom boravku. Ranije smo često sretali Šauliće, a za slavu je kod njih prava gozba, otkriva Milenko, koji je otkrio da imaju ženu koja im ide u nabavku.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije