Dok Sale uživa u novoj ljubavi, Jovana progovorila o bolesti i svim nedaćama koje su je snašle posle razvoda

od strane | mar 19, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Zdravlje Jovane Pajić posle razvod bilo narušeno

Jovana Pajić i Sale Tropiko važili su za jedna od najskladnijih parova na estradi, pa su pre dve godine svi ostali iznenađeni kada je popularni par saopštio da se razvodi.

Iako se i posle razvoda činilo da je među njima sve u najboljem redu i da su to oboje lako podneli ispostavilo se da nije baš tako, bar u pevačicinom slučaju. Zdravlje Jovane Pajić je, kako je tek nedavno priznala posle raspada braka bilo ozbiljno narušeno.

Foto: Rajko Ristić

– U tom trenutku stvarno ne znaš ko ti glavu nosi. Iz jednog odnosa znaš da moraš izaći ukoliko sebe želiš da sačuvaš u nekom upotrebljivom obliku. Dok si u takvoj sredini i zajednici, od drveta ne vidiš šumu i tek kasnije kada se izmakneš, vidiš šta ti je činiti. To je faza tela bez glave. Prilično je izazovno – rekla je Jovana.

Pročitajte Istina o prvencu Bobe Živojinovića – Upoznajte Branislava koji danas ima 39 godina, njegovo ime više nije tajna

– Rastem i ja sa decom u novoj ulozi. Razdvajanje mi je donelo novi fokus, prilično jasan. Apsolutno sam postala jača, nemam distrakcije, tešenja, upeglavanja. Ako imaš probleme, nalaziš način da se sa tim izboriš – navela je pevačica.

Foto: Instagram

Na pitanje voditeljke Goce Tržan da li razmišlja o novoj ljubavi, Jovana je odgovorila da još uvek nije spremna.

– Otvorena sam za život. Muškarce ja odbijam, možda i nesvesno. Trenutno bildujem svoj život, radim na njemu. Nisam ostala u svom stanu, iselila sam se, rađam se iz pepela. Ne mogu da se fokusiram na nešto drugo. Subjektivni osećaj ove dve godine je tri meseca. Ne mogu sa nekim sada da razvijam zdrav odnos kada ja nisam zdrava – rekla je pevačica na K1 televiziji, te je otkrila ko joj je tada bio najveća podrška.

Pročitajte Preselila se kod njega, drže se za ruke kao zaljubljena deca -Sale Tropiko povukao radikalan potez u ljubavi 

Moje prijateljice su za mene završile pola posla, našle mi stan… Imam rupu u sećanju kada se radi o tom trenutku. Možda bih ostala u tom fetus položaju, ali je postojao neko ko je video moju propast – iskrena je Jovana i dodala:

– Ni u besu nisam imala ispade pred decom, uvek sam zamišljala kako bi to mene rascepalo, vodila sam računa. Bila sam sklona tome da peglam priču iz tog straha kako to na njih može da utiče – ispričala je Pajićeva.

Rajko Ristić

Jovana je krajem 2022. godine na svom Instagram profilu napisala kako se osećala posle razvoda, ali kakvi su joj planovi za budućnost.

Zdravlje Jovane Pajić nije bilo najbolje

– Ova godina je za mene bila rolerkoster života. Jako teška, puna izazova i promena. Bolnih i teških suočavanja, sa samom sobom prvenstveno. Zdravstvenih bagova, kao posledica svega gore navedenog – otkrila je pevačica, pa nastavila:

Rajko Ristić

– Ono što želim svima, kao i sebi je da se ne opirete. Da dozvolite sebi da izađete iz sopstvenih granica, oklopa i poznatih programa. Nije lako, ali je neophodno verujte. Živite svoj najbolji život, delite sreću i radujte se tuđoj. Pohvalite, podržite i izdržite! Volim vas – napisala je pevačica ispod fotografije na kojoj pozira sa prijateljima, koji su joj u najtežem životnom periodu bili oslonac i podrška.

AUTOR: SVET

IZVOR: TELEGRAF

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije