Dnevni horoskop za 19. mart: Ko će imati uspeha, a kome će se javiti stara ljubav?

od strane | mar 19, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dnevni horoskop za 19. mart donosi novu energiju koja podstiče promene i nova dešavanja. Poradite na svojim osećanjima i dobro razmislite o strategijama za uspeh na poslovnom planu.

Ovan

Pripremite se za svoj legendarni povratak. Bez obzira na koliko ste prepreka nailazili u prethodnom periodu, sada je vreme da se izborite sa svim tim. Između poziranja za fotografije, razmislite o tome šta želite da postignete. Usredsredite se na ono što zaista budi strast u vama i zaštitite taj plamen od svega.

Bik

Horoskop savetuje da se odmorite. Dozvolite sebi trenutak da popijete još jednu umirujuću kafu i učinite brigu o sebi prioritetom. Svejedno da li su u pitanju masaže, intenzivne terapije ili slikarske radionice, neophodno vam je da očistite um. Ako u ovom mirnom periodu odlučite da pustite neke stvari, učinite to nežno. Niste sami.

Dnevni horoskop za 19. mart: Blizanci

Nemojte se bojati da podelite svoje idealističke vizije sa bilo kojom grupom čiji ste deo. Zagovarajte ciljeve ljudi i istovremeno tražite podršku koja vam je potrebna. Nemojte ograničavati svoju maštu kada je u pitanju negovanje veza. Iskoristite tehnologiju i nastavite da gradite mrežu koja se proteže širom sveta.

Rak

Posvetite se mogućnostima za rast finansija. Možda je to interna promocija ili profitabilni dodatni posao. Vaš užurbani raspored bi mogao da vas pogodi, ali i ćete i dalje imati vremena da se posvetite prijateljima. Razmislite o sklapanju poznanstava zarad uspešnije karijere. Ponekad je dobro strateški razmišljati o tome.

Lav

Kada morate da idete, morate da idete. To znači da je idealno vreme da se posvetite toj želji da vidite svet. U toku narednog meseca, mogli biste  da se spakujete za veliku avanturu ili da istražite neistraženu teritoriju. Ako niste u poziciji da sada otputujete, provedite vikend u delu grada koji ste uvek želeli da istražite.

Devica

Device su oduvek šarmantne, ali vaša moć privlačnosti bi sada dodatno mogla da poraste. Međutim, čuvajte svoju ljubav za ljude koje možete da volite i ako nisu ispred vas. Nemojte se bojati da budete veoma direktni sa onim što želite. Međutim, budite svesni koga puštate u svoj bliski krug ljudi.

Dnevni horoskop za 19. mart: Vaga

Vratite fokus na izgradnju odnosa. Ukoliko vam je određena veza u zatišju, pronađite odgovarajući datim da obnovite vezu i dopustite da se zabavite u procesu. Ovo se posebno odnosi ako vam odnosi u vezi škripe. Zajednički možete da pobedite svaku prepreku. Nemojte se bojati da budete iskreni.

Škorpija

Stavite svakodnevni rad i zdrave navuke u fokus. To ne znači da ćete imati raspored koji će biti prazan. Otiđite da vežbate u park i opustite se uz aktivnosti koje vam odgovaraju kao što su čitanje knjiga, sviranje gitare ili prosto čavrljanje sa strancima. Moguće i da će vaš seksipil porasti jer nema ničeg zgodnije od Škorpije koja poznaje i voli sebe.

Strelac

Svi reflektori će biti usmereni na vas i nemojte se pretvarati da vam to ne prija. Možda ćete se naći u ulozi učitelja ili ćete prosto voditi glavni stend ap večeri. Da li ste spremni za promene? Sve što blista možda neće biti zlato, ali malo svetlucanja poput zanimljivih minđuša bi mogle mnogo da učine.

Jarac

Prijaće vam samoća. Budite slobodni da pogledate film koji želite ili da se prosto izležavate na kauču i da vas niko ne dira. Ako odlučite da vam se još neko pridruži, neka to bude malo i odabrano društvo. Organizujete druženje sa prijateljima ili pozovite dragog rođaka u posetu na nekoliko dana.

Dnevni horoskop za 19. mart: Vodolija

Vi ste rođeni da lutate, ali ne vodi svaka avantura tamo gde biste želeli. Mogli biste da volontirate u neprofitnoj organizaciji, lutajte po prodavnicama ili isprobavajte nove restorane. Bez obzira na  koordinate, nemojte zalutati u svoj svet kao što je poznato da umete da uradite. Povežite se sa ljudima u vašoj okolini.

Ribe

Vreme je da promenite priroritete, Ribe. Šta god da ste zamislili u svojoj mašti, sada može da iz sna preraste u stvarnost. Iako znate mnogo bolje od bilo koga kako da budete fleksibilni, ipak je čvrst plan neohodan. Ali sa realnim budžetom i zacrtanim ciljevima, otvorićete vrata novim mogućnostima.

Nedeljni horoskop od 18. do 24. marta: Šta nas čeka ove nedelje?

Yuricazac/GettyImagesPlus

Opširnije